• LIFE&STYLE

    Μυστικά για άψογα skinny jeans looks που θα εντυπωσιάσουν

    • NewsRoom


    Ένα από staples κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι τα skinny jeans, εκείνα τα σχεδόν ελαστικά τζιν που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες και μοιάζουν με δεύτερο δέρμα! Είναι άλλωστε και το πιο διάσημο denim style που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και σε όλες τις περιστάσεις. Με μια πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς, ότι είναι ένα ευκολοσυνδύαστο ρούχο και όμως συχνά στέκεστε μπροστά στη γκαρνταρόμπα σας προσπαθώντας να σκεφθείτε με τι θα το φορέσετε. Ακόμα επειδή εφαρμόζει ως second skin υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία πρέπει να προσέξετε όπως το σωστό νούμερο, η τέλεια εφαρμογή και το κατάλληλο μήκος. Έτσι λοιπόν εμείς συγκεντρώσαμε μερικά tips για να αποφύγετε ατυχή σύνολα και συνδυασμούς χωρίς άποψη που δεν κολακεύουν τη σιλουέτα σας.

    1. Προσθέστε μια ζώνη

    Το σωστό νούμερο και η άψογη εφαρμογή είναι η βάση για  το τέλειο skinny jean διότι δεν θα πρέπει ούτε να σακουλιάζει αλλά και ούτε να σας καταπιέζει. Εάν ωστόσο βρίσκεστε σε δίλημμα για το μέγεθος ή χάσατε μερικούς πόντους από τη μέση σας ή αν απλά το παντελόνι χαλάρωσε με το πλύσιμο τότε απλά φορέστε μία ζώνη ώστε να τονίσετε τη μέση και τις καμπύλες σας.

    skinny-jeans-7.jpg

    2. Πείτε ναι στις άνετες μπότες

    Άλλος ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το κατάλληλο παπούτσι, επιλέγοντας, όμως, το σωστό, πάντα σύμφωνα με τη σιλουέτα  και το στιλ σας, τα τυχόν αισθητικά “προβλήματα” μπορούν να μειωθούν εντυπωσιακά. Για το φετινό χειμώνα επιλέξετε τις πιο χαλαρές μπότες όπως τις slouchy ή αυτές που φτάνουν κάτω από το γόνατο έτσι ώστε να μην πιέζεστε να χωρέσετε τα τζιν σας μέσα από στενά μποτάκια που μπορεί να προσθέσουν όγκο στις γάμπες σας.

    skinny-jeans-1.jpg

    3. Μπλούζα από μέσα

    Μην φτιάχνετε πρόχειρα σύνολα! Δώστε έναν κομψό και polish χαρακτήρα στο jean παντελόνι σας φορώντας το τοπ σας από μέσα είτε αυτό είναι ένα t-shirt, είτε ένα πουκάμισο είτε ένα πουλόβερ. Προσοχή μόνο στα πολύ χοντρά υφάσματα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν αντιαισθητικά φουσκώματα κάτω από το τζιν, σε αυτή την περίπτωση τοποθετήστε μόνο το μπροστινό τμήμα της μπλούζας από μέσα και το υπόλοιπο αφήστε το απέξω.

    skinny-jeans-2.jpg

    4. Δείξτε τον αστράγαλό σας

    Ένας πολύ κλασικός συνδυασμός είναι το τζιν παντελόνι μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ειδικότερα το εφαρμοστό δείχνει πολύ θηλυκό όταν το συνδυάσετε με τις αγαπημένες σας γόβες. Όμως δώστε προσοχή στο μήκος του και επιλέξτε σχέδια που δείχνουν τον αστράγαλό σας ή διπλώστε ένα πιο μακρύ σε ρεβέρ ώστε να αποκαλυφθεί. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά.

    skinny-jeans-4.jpg

    5. Παίξτε με τις αναλογίες

    Τα στενά bottoms, επειδή είναι πολύ κολλητά χρειάζονται κάτι πιο ογκώδες για το πάνω μέρος, ώστε να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο outfit. Μην επιλέγετε tiny, εφαρμοστά μπλουζάκια, αλλά δημιουργήστε σικάτους συνδυασμούς με ένα oversized top ή ένα σακάκι, που θα δημιουργήσουν ένα κομψό σύνολο ιδανικό για all-day εμφανίσεις.

    skinny-jeans-5.jpg

    6. Τολμήστε το φόρεμα

    Μη φοβάστε να δοκιμάστε πιο ιδιαίτερους και εκκεντρικούς συνδυασμούς. Ένα trend που όλες οι διάσημες street style stars λατρεύουν και λανσάρουν με την πρώτη ευκαιρία είναι το φόρεμα πάνω από τζιν παντελόνι. Το τζιν παίρνει τη θέση του καλσόν, δίνοντας μια πιο δημιουργική νότα σε ένα απλό σύνολο ενώ έτσι μπορείτε να μετατρέψετε σε casual κομμάτι ένα “καλό” σας φόρεμα, ώστε να το φοράτε πιο συχνά ή να να αξιοποιήσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα τον χειμώνα.

    skinny-jeans-8.jpg

    7. Σωστό ύψος του ankle boot

    Αγαπημένο παπούτσι για τη περίοδο φθινόπωρο-χειμώνας είναι ανεξαρτήτως τάσεων το μποτάκι αστραγάλου γνωστό και ως ankle boot. Να θυμάστε ότι κρύβουν τέλεια τους άκομψους αστραγάλους και τις γεμάτες γάμπες, ανάλογα με το ύψος στο οποίο φτάνουν. Το ιδανικό είναι να τα συνδυάζετε με jeans που σταματάνε ακριβώς εκεί που ξεκινάει το μποτάκι ή ελαφρώς το καλύπτει ίσα ίσα να το ακουμπάει δηλαδή.

    skinny-jeans-3.jpg



    ΣΧΟΛΙΑ