• LIFE&STYLE

    Μετά τους bisexual, τους transsexual και τους asexual η Miley Cyrus μας ξεναγεί στον κόσμο των Pansexual!

    • NewsRoom


    Η Miley Cyrus είναι κάτι παραπάνω από τραγουδίστρια ηθοποιός και performer! To κάποτε αθώο κοριτσάκι της Disney αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα απ’ όλα, είναι “πλασάρει” τον εαυτό της και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της με έναν μοναδικό τρόπο , κατορθώνοντας να μεταμορφώνεται είτε σε αντικείμενο του πόθου, είτε στην πιο κουραστική και για πολλούς μισητή celebrity.Σίγουρα όμως δεν γίνεται ποτέ βαρετή!

    miley-cyrus-1-800

    miley-cyrus-est-tres-sexy

    Για μία ακόμη φορά η Miley, λοιπόν, έκανε το θαύμα της! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, η 24χρονη μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική της ζωή και τις ερωτικές της προτιμήσεις… Σας παρουσιάζουμε τα highlights από τη συνέντευξη-ποταμό της άτακτης Μiley!

    miley-cyrus-vmas-outfit-1

    Σχετικά με τον προσδιορισμό της σεξουαλικής της ταυτότητας:

    Σε όλη μου τη ζωή ποτέ δεν κατάλαβα το φύλο μου και την σεξουαλικότητά μου. Πάντα όμως μισούσα τον όρο “bisexual”, γιατί ακόμη και αυτός ένιωθα να με βάζει σε ένα πλαίσιο. Ποτέ δεν διαχώρισα ή δεν σκέφτηκα ότι κάποιος είναι ή αγόρι ή κορίτσι.

    miley-cyrus_glamour_23sep13_PA_b_720x1080

    80358-miley-cyrus-naked-clenching-wr-40cA

    Σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται την σεξουαλικότητά της καθώς μεγαλώνει και πως αντιδρά η οικογένειά της για αυτήν:

    Η πρώτη μου σχέση ήταν με μία κοπέλα. Βέβαια μεγάλωσα σε μια βαθιά θρησκευόμενη και παραδοσιακή οικογένεια. Το σύμπαν μου έδωσε τη δύναμη όμως να νιώθω ότι είμαι αρκετά δυνατή και ότι θα τα βγάλω πέρα παρά τις δυσκολίες! Πάντα πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι απλά Ok! Ακόμη και εκείνη την περίοδο όπου η οικογένειά μου δεν μπορούσε να με καταλάβει, ήξερα πολύ καλά πως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

    cyrus3

    Behind-the-Scenes-Miley-Cyrus-Cover-Shoot-09-600x825

    Για τον προσδιορισμό της ως pansexual:

    Ποτέ μου δεν σκέφτηκα ότι το να αγαπάς σε κάνει αυτομάτως κορίτσι, όπως επίσης και ο χαρακτηρισμός μου ως “αγόρι” ποτέ δεν μου φάνηκε αστείος. Πιστεύω πως το LGBTQ μπορεί να περιέχει πολλά γράμματα της αλφαβήτου, αλλά υπάρχει όμως και ένα γράμμα, το “P”, που θα πρέπει να περιέχεται επίσης. Το “P” είναι για το pansexual. Μόλις κατάλαβα το φύλο μου, το οποίο δεν έχει συγκεκριμένη ταυτότητα, τότε συνειδητοποίησα καλύτερα και την σεξουαλικότητά μου. Σκέφτηκα: ” Ω! Αυτός είναι ο λόγος που δεν νιώθω ούτε straight αλλά και ούτε gay. Είναι γιατί δεν είμαι τίποτα συγκεκριμένα από τα δύο!”

    onstage during the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.

    lrWBwtR

    CS42319586best-quality-MILE

    Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο Variety.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα για τους αντικοινωνικούς ανθρώπους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε πράγματα που θεωρείς σέξι αλλά δεν είναι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     



    ΣΧΟΛΙΑ