• LIFE&STYLE

    Μετά από 56 χρόνια και 200 ταινίες ο Jackie Chan παίρνει το Oscar του (video)

    • NewsRoom
    Jackie Chan

    Jackie Chan


    Χρειάστηκε να περάσουν 56 χρόνια μπροστά από την κάμερα, 200 ταινίες και αναρίθμητοι τραυματισμοί, για να πάρει επιτέλους ο Jackie Chan το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

    Ο σταρ του κούνγκ φου ήταν μεταξύ των τεσσάρων, στους οποίους η Ακαδημία απέμεινε τιμητικό Oscar για τα επιτεύγματα στην καριέρα τους στα βραβεία Governors, που έγιναν στο Los Angeles.

    O βραβευμένος με Oscar Tom Hanks, που τον προανήγειλε για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο, ανέφερε ότι η απίστευτη μίξη χιούμορ και πολεμικών τεχνών που παρουσιάζει ο Jackie Chan με εξαιρετική μαεστρία στις ταινίες του, “ιστορικά υποεκπροσωπούνταν στα Oscars”.

    “Το να σκέκομαι εδώ είναι ένα όνειρο” είπε ο Chan και πρόσθεσε “μετα από 56 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου, κάνοντας περισσότερες από 200 ταινίες, σπάζοντας τόσα πολλά κόκκαλα, επιτέλους αυτό είναι δικό μου”.

    Ο ηθοποιός, 62 ετών, ανέφερε ότι το βραβείο αυτό σημαίνει την εκπλήρωση μίας φιλοδοξίας που ξεκίνησε δειλά δειλά να έχει πριν από 23 χρόνια, τότε που είχε αγγίξει ένα αγαλματίδιο στο σπίτι του Sylvester Stallone. Ο Stallone ήταν παρών στην τελετή μαζί με τους Denzel Washington, Lupita Nyong’o, Nicole Kidman, Emma Stone, Ryan Reynolds, Judd Apatow, Helen Mirren και Amy Adams.

    Μαζί με τον μάστερ του κουνγκ φου, Jackie Chan τιμήθηκαν ακόμα ο ντοκιμενταρίστας Frederick Wiseman, 86 ετών, η μοντέρ Anne V Coates, 90 ετών και ο υπέυθυνος διανομής ρόλων Lynn Stalmaster, 88 ετών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Back to life: Ο Brad Pitt επιστρέφει στα κόκκινα χαλιά…

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό σπίτι του Alexander McQueen που πωλείται για 8,5 εκατ. λίρες! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη Καινούργιου: Το παραδέχτηκε – Ερωτευμένη με Έλληνα ηθοποιό



    ΣΧΟΛΙΑ