• LIFE&STYLE

    Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Στις 6 Ιανουαρίου πραγματοποιείται  Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω. Η Έκλειψη αυτή ευνοεί κατά πολύ την πραγματοποίηση στόχων και σχεδίων σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Το σύμπαν παρέχει δύναμη, ανεβάζει τη διάθεση και τη θετική μας σκέψη καθώς θα νιώσουμε ικανοποίηση για τις εκκρεμότητες και υποθέσεις στις οποίες θα βρούμε τις σωστές λύσεις. Ας χρησιμοποιήσουμε τώρα τους ευνοϊκούς αστερισμούς για να σταθεροποιήσουμε τη θέση μας στον επαγγελματικό χώρο και να ανέβουμε στη σκάλα της επιτυχίας. Αυτή η Έκλειψη δίνει σε όλους μας όλα όσα μας αξίζουν.. τίποτα λιγότερο.. τίποτα περισσότερο!

    ΚΡΙΟΣ

    Ο τομέας που επηρεάζεται έντονα με αυτήν την Έκλειψη είναι αυτός των επαγγελματικών σου αγαπητέ Κριέ. Τα πράγματα θα έχουν μια ανησυχία καθώς θα νιώσεις εκτεθειμένος σε συνεργασίες που δεν προχωρούν. Ωστόσο θα προκύψουν νέες προκλήσεις στην δουλειά σου, τις οποίες θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Αγαπητέ Ταύρε, η Έκλειψη  αυτή θα είναι αρκετά ευχάριστη και δημιουργική διότι σε θέλει να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ταξίδια, εκπαίδευση και απασχόληση με τα κοινά και τα δημόσια πράγματα που σε κάνουν ακόμα πιο ενεργό σαν άτομο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου κι αυτό θα αυξήσει ακόμα πιο πολύ τη δύναμη και την αυτοεικόνα σου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Με αυτήν την Έκλειψη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα πρόσεχε λίγο την υγεία σου, ενίσχυσε την άμυνα του σώματός σου, χάρισε στον εαυτό σου ξεκούραση και χαλάρωση. Απόλαυσε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα και την οικογένειά σου. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν δύναμη, αυτοπεποίθηση και ενέργεια και μην ασχολείσαι με «θαμμένα» συναισθήματα και οικονομικές διαφορές που έχεις μαζί τους.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αγαπητέ Καρκίνε, η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Αιγόκερω θα σε ανταμείψει κατά πολύ, αφού η θετική σου αύρα καθώς και η πλούσια κοινωνική δράση σου θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο από ποτέ δυνατός, ενώ η διάθεση εξωστρέφειας που σε χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν κατά πολύ στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου και των στόχων σου. οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν τώρα μία πολύ ευνοϊκή περίοδο και σου αποφέρουν τα μέγιστα.

    ΛΕΩΝ

    Αυτές τις μέρες με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς κι αυτό θα σε κάνει να ξεχάσεις και να απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε κάποια θέματα ή ζητήματα που θα προκύψουν και η καθημερινότητα θα σε ανταμείψει.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ο τομέας ο οποίος επηρεάζεται περισσότερο απ όλους αυτές τις μέρες αγαπητέ Παρθένε είναι αυτός των αισθηματικών σου ζητημάτων αγαπητέ Παρθένε και τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά για εσένα. Το ταίρι σου θα σου αποκαλύψει πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο τυχερός γιατί η σχέση σου σε ολοκληρώνει σε όλα. Ένα ταξίδι θα σας κάνει να έρθετε κι οι δυο πιο κοντά κι είναι ένα ωραίο διάστημα να προχωρήσετε παρακάτω. Ζήσε το πάθος και τα συναισθήματά σου με τον τρόπο που σε εκφράζει.

    ΖΥΓΟΣ

    Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω θα έχεις  κάποιες εξελίξεις οι οποίες δεν θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα αγαπητέ Ζυγέ. Σε επίπεδο σχέσεων θα υπάρξουν μικροεντάσεις, διαφωνίες ίσως και παρεξηγήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γι΄ αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις ισορροπίες γιατί αυτό δε θα κάνει καλό σε κανέναν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω απόφυγε συζητήσεις με άτομα τόσο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος όσο και του αισθηματικού σου που δεν οδηγούν πουθενά και μην αναλώνεσαι σε συζητήσεις που σου χαλούν την ψυχολογία. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου, γι΄ αυτό φρόντισε να αλλάξεις εσύ και να απομακρυνθείς από άτομα που σε βουλιάζουν και σε πικραίνουν, οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω όλα θα κυλήσουν ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις για το ζώδιο σου αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχει μια καλοπροαίρετη διάθεση στο άμεσο αλλά και έμμεσο περιβάλλον σου κι αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον περίγυρο σου. Προσπάθησε να μην προβείς σε νέες εμπορικές συμφωνίες ή νέες επαγγελματικές κινήσεις αυτές τις μέρες στον χώρο της εργασίας σου, κράτα λίγο χαμηλά το προφίλ σου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δεις ότι πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Με αυτήν την Έκλειψη να πραγματοποιείται στις 6 στο ζώδιο σου αγαπητέ Αιγόκερε θα συναντήσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά σε σχέδια προσωπικά κι επαγγελματικά που έχεις κατά νου. Θα είναι μια Έκλειψη  ευνοϊκή σε μετακινήσεις και ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Στον κοινωνικό σου χώρο θα ασχοληθείς πολύ με τη διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων κι αυτό θα σε γεμίσει ενέργεια. Έξοδοι με φίλους θα σε κερδίσουν κατά πολύ και θα σε χαλαρώσουν.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Αυτές τις μέρες με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω θα έχεις το χρόνο που σου είναι απαραίτητος να αποκαταστήσεις λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Θα επανεξετάσεις τη στάση σου, θα επανατοποθετήσεις τους στόχους σου και τα σχέδιά σου. Θα έρθεις ακόμα πιο κοντά σε κάποια άτομα που τον τελευταίο καιρό είχες απομακρύνει με τη στάση σου και θα βρεις τον τρόπο να δείξεις με λόγια και πράξεις ότι έχεις καταλάβει.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Αυτές οι μέρες με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 6 στον Αιγόκερω  είναι ιδανικές καθώς ευνοούν κάθε σου σκέψη, σχέδιο, στόχο. Είναι ένα διάστημα που ανοίγει ουσιαστικά τις πόρτες του σε κάθε σου επιθυμία. Μετακινήσεις, συνεργασίες, επικοινωνία, παρέες, φίλοι, οικογένεια, όλα κινούνται ευνοϊκά στη ζωή σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ αισιόδοξη και αυτό σε γεμίζει με δυναμισμό και ενέργεια.



    ΣΧΟΛΙΑ