Για το μέλλον της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», που προβάλλεται στο Ε μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται να «κοπεί» από το 2018, όπως υποστηρίζουν διάφορα δημοσιεύματα.
Όλοι πίστευαν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός Ε «πέρασε» στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο, ο παρουσιαστής έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας ότι η εκπομπή του κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα.
«Η εκπομπή θα είναι στο αέρα μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου! Το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς από κοινού αποφασίσαμε να μην βγάλουμε εκπομπή, ώστε να ξεκουραστούν όλα τα παιδιά και να κάνουν γιορτές με τις οικογένειες τους!», δήλωσε ο παρουσιαστής.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι, «Εμείς μετά θα επανέλθουμε τον Ιανουάριο κανονικά στο ραντεβού μας! Δεν γίνεται να κοπεί μία εκπομπή που κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης! Ε έπρεπε να το πω κάποια στιγμή!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η υπερπολυτελής κατοικία του Μένιου Φουρθιώτη (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τον Φουρθιώτη στο νοσοκομείο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρόστιμο 235.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο «Ε» για τον Φουρθιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Παρατείνει έως τις 6 Απριλίου το τελεσίγραφο προς το Ιράν – «Οι συζητήσεις πάνε καλά»
- Βουλή: Με ευρύτατη πλειοψηφία επί ης αρχής το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών
- Πετρέλαιο: Στα 108 δολάρια το βαρέλι επέστρεψε το Brent
- Wall Street: Τεχνολογικό sell off εν μέσω αμφισβήτησης για την πορεία των συνομιλιών για το Ιράν – Σε έδαφος διόρθωσης ο Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.