• LIFE&STYLE

    Μαίνεται η κόντρα του Κ. Βασάλου με το «Πρωινό» – Τι είπε ο παρουσιαστής

    βασαλος πρωινο

    Φαίη Σκορδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Δημήτρης Ουγγαρέζος


    Νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σχετικά με την κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και των συντελεστών της εκπομπής «Το Πρωινό», με αφορμή την αναβολή της επίσκεψης του πρώτου στην ενότητα «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αναβολή που προκάλεσε το θυμό της Φαίης Σκορδά και την έκανε να δηλώσει ότι «και να έρθει, εγώ τη συνέντευξή του δε θα την παίξω».

    Μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», όπου συμμετέχει, το πρωί του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση, εξηγώντας την πλευρά του και αποκαλύπτοντας γιατί δεν πήγε στην ενότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου την αρχική ημερομηνία την οποία είχαν συμφωνήσει και ανέβαλε την εμφάνισή του για λίγο αργότερα.

    Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φάνηκε ενοχλημένος από την στάση που κράτησαν απέναντί του οι συντελεστές του Πρωινού, καθώς και για το ότι έδωσαν τόση έκταση σε ένα τόσο ασήμαντο θέμα.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «Θα ήθελα να πω στον Δημήτρη ότι καλό θα ήταν να με πάρει ένα τηλέφωνο να το λύσουμε οι δυο μας, δεν χρειάζεται να γίνεται στον τηλεοπτικό αέρα κι εγώ απαντώ στον τηλεοπτικό αέρα γιατί το έκανες κι εσύ. Είχαμε κανονίσει να το κάνουμε μετά το Πάσχα. Μετά το Πάσχα είχαμε μια συνέντευξη και είπαμε να το κάνουμε τον Ιούνιο. Ο Δημήτρης μου είπε ότι με ψάχνει από τον Γενάρη, εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα στις 18 Μαρτίου και του είπα μετά το Πάσχα να το κάνουμε. Πέρασε το Πάσχα, υπάρχει μια προτεραιότητα να πάω στη Ναταλία Γερμανού, όπως ξέρετε και είπαμε μετά τη Ναταλία, στις 2 του μήνα, να κάνουμε τη συνέντευξη. Δεν ξέρω τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

    Βγήκα στο Πρωινό λίγο βεντέτα, ότι δεν πάω σε συνεντεύξεις και ότι «αν έρθει ο Κωνσταντίνος και το κάνουμε εγώ δεν θα το παίξω» είπε η Φαίη. Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα, υπάρχουν και προτεραιότητες από το κανάλι. Τρία λεπτά αναφορά στον τηλεοπτικό αέρα, χιουμοριστικά δεν είναι. Με πείραξε πιο πολύ αυτό που είπαν στην αρχή, που λέει «έλα να κάνεις συνέντευξη γιατί είσαι κρίμα άμα δεν έρθεις». Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ. Δεν πειράζει, την καρδιά και την καλημέρα μου. Δεν είναι βεντετιλίκι, υπάρχει ένα πρόγραμμα που πρέπει να σεβαστώ και να το σεβαστούν και οι υπόλοιποι».

    Λίγο αργότερα, μάλιστα ήρθε και η απάντηση από το Δημήτρη Ουγγαρέζο που, δίνοντας συνέντευξη στο ένθετο «tv kous kous» του Ελεύθερου Τύπου και τη Μάρτζυ Λαζάρου, σχολίασε την εξέλιξη του θέματος που έχει δημιουργηθεί. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχω ανοίξει εγώ φέτος κανένα μέτωπο. Φέτος είναι ο ρόλος μου. Και όταν παίρνω έναν ρόλο, τον ζω, όπως έκανα και στις προηγούμενες συνεργασίες μου. Οπότε φέτος, καλώς ή κακώς, ο ρόλος μου είναι σχολιαστικός και όχι να κινούμαι προσβλητικά για κάποιον. Και δεν κολλάω και να ζητήσω συγγνώμη, αν χρειαστεί. Μακάρι να μου είχαν δώσει το ρόλο του Καλλίδη, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη μαγειρική, αλλά εμένα μου έδωσαν αυτό το ρόλο.

    Δεν έχω πει κάτι αρνητικό για τον Βασάλο. Ο Βασάλος, αντί να τα βάλει με τη Φαίη, τα έβαλε μαζί μου και εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή σε αυτό. Εγώ δεν άνοιξα κανένα μέτωπο με τον Βασάλο. Ίσα ίσα τον εκτιμώ και γι’ αυτό τον κάλεσα στη «γιαγιά». Βέβαια, είμαι 100% σύμφωνος με την απόφαση της Φαίης και δεν θα τον δείτε στη «γιαγιά». Τη στηρίζω πλήρως σε αυτό», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    Δείτε στα παρακάτω βίντεο πώς είχε σχολιαστεί αρχικά από το Πρωινό η αναβολή της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Βασάλου, καθώς και την απάντησή του:




    ΣΧΟΛΙΑ