• LIFE&STYLE

    Μέλιsses: Κατέθεσαν 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την καταπολέμηση του κορονοϊού

    • NewsRoom
    Μέλιsses


    Οι Μέλιsses, όπως είχαν ανακοινώσει, αποφάσισαν να δημιουργήσει ο κόσμος το νέο τους video clip, «Μισή Καρδιά», στέλνοντας πλάνα και αντί αμοιβής, να διαθέσουν το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες του συστήματος υγείας αυτή την ιδιαίτερη περίοδο.

    Μέσω των social media, το αγαπημένο συγκρότημα δημοσιοποίησε σήμερα το καταθετήριο.

    Στην ανάρτησή τους στο Instagram, αναφέρεται: «Στις 24 Μαρτίου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το νέο μας κλιπ ζητώντας πλάνα από φίλους, επαγγελματίες και μη, που ασχολούνται με το αντικείμενο και να προωθήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ιδέα «μένουμε σπίτι». Αντί αμοιβής είχαμε αποφασίσει να δώσουμε 5.000 ευρώ για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορωνοιού. Το clip ετοιμάζεται και αύριο θα κυκλοφορήσει.

    Χθες κάναμε την κατάθεση του ποσού στον ειδικό λογαριασμό.

    Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με λιγότερες απώλειες αυτός ο πόλεμος.
    Μέχρι τότε μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, ακούμε μουσική και κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα».

    View this post on Instagram

    Στις 24 Μαρτίου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το νέο μας κλιπ ζητώντας πλάνα από φίλους, επαγγελματίες και μη, που ασχολούνται με το αντικείμενο και να προωθήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ιδέα «μένουμε σπίτι». Αντί αμοιβής είχαμε αποφασίσει να δώσουμε 5.000 ευρώ για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονωιού. Το clip ετοιμάζεται και αύριο θα κυκλοφορήσει. Χθες κάναμε την κατάθεση του ποσού στον ειδικό λογαριασμό. Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με λιγότερες απώλειες αυτός ο πόλεμος. Μέχρι τότε μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, ακούμε μουσική και κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα. 💪🏻ΜΕΛΙSSES. @xmastoras @mavrogenius @thanosbeelaitsas @monsieurkoutrak #menoumespiti

    A post shared by Melissestheband (@melisses_official) on



    ΣΧΟΛΙΑ