• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Με casual look και πλατιά χαμόγελα στην πρώτη τους εμφάνιση μετά το Megxit

    • NewsRoom

    Χάρι και Μέγκαν


    Ανανεωμένοι και άκρως κεφάτοι εμφανίστηκαν ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του, στην πρώτη τους εμφάνιση μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα

    Το Megxit φαίνεται πως ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι εικόνες που κυκλοφόρησαν, απεικονίζοντας τους δύο τους ντυμένους με casual ρούχα, να κυκλοφορούν χαμογελαστοί στη νέα τους «πατρίδα», τον Καναδά.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν από κοινού το ζευγάρι, ύστερα από την μεγάλη απόφαση που πήραν οι δυο τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στον Καναδά, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» πίσω τους, στο βασιλικό παρελθόν τους, την Ελισάβετ, τον Ουίλιαμ και κάθε τι άλλο που τους συνέδεε με το παλάτι.

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι
    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι
    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι

    Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ απαθανατίστηκαν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Victoria International και έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και ξέγνοιαστοι, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων.

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζεύγος των Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι πέταξε με εμπορική πτήση από τον Καναδά, με προορισμό την Kαλιφόρνια, όπου και επισκέφτηκαν το Stanford University την Τρίτη που μας πέρασε. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από την επιστροφή τους στον Καναδά την Παρασκευή, όταν και το ζευγάρι επέστρεψε από το engagement που είχε.

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι

    Οι δυο τους κουβάλησαν μόνοι τις αποσκευές τους και χαμογελούσαν στον κόσμο που τους κοιτούσε. Η δε Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι



    ΣΧΟΛΙΑ