• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Εμφάνιση έκπληξη στο Zoom – Αποκάλυψαν μια γωνιά του πολυτελούς σπιτιού τους

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Μία μικρή έκπληξη ετοίμασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για μία ομάδα εργαζομένων φιλανθρωπικής οργάνωσης χθες.

    Πιο συγκεκριμένα, το τέως βασιλικό ζευγάρι εμφανίστηκε ξαφνικά στην βιντεοδιάσκεψη του προσωπικού, σηματοδοτώντας την πρώτη κοινή εμφάνισή τους μετά την μετακόμισή τους στην έπαυλη αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου διαμένουν στο Μπέβερλι Χιλς και η οποία ανήκει στον κινηματογραφικό παραγωγό Τάιλερ Πέρι.

    Ο Ρίκι Νιλ, ο οποίος εργάζεται για την οργάνωση Crisis Text Line στην Ατλάντα, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της κλήσης του προσωπικού μέσω Zoom, όπου εμφανίστηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

    «Δεν συμβαίνει καθημερινά η Μέγκαν και ο Χάρι να μπαίνουν στην συνάντηση του προσωπικού σας και να υπερασπίζονται το έργο που κάνετε. Ευλογημένοι όσοι εξακολουθούν να εργάζονται σε αυτούς τους τρελούς καιρούς», έγραψε στην ανάρτησή του.

    Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν στην τηλεδιάσκεψη ντυμένοι απλά και συνομίλησαν με τα μέλη της ομάδας που συμμετείχε στην βιντεοκλήση.

    Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Ρίκι Νιλ

    Το θέμα της συζήτησης της φιλανθρωπικής οργάνωσης στην οποία συμμετείχε το πρώην βασιλικό ζευγάρι δεν έγινε γνωστό. Ωστόσο, εκείνο που είναι γνωστό είναι η τακτική ενασχόληση του ζευγαριού με θέματα ψυχικής υγείας, ενώ έχουν συνεργαστεί με την εν λόγω φιλανθρωπική οργάνωση και στο παρελθόν.

    Τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι βοήθησε στο ξεκίνημα της θυγατρικής του Crisis Text Line στην Μεγάλη Βρετανία, σε ένα κοινό έργο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

    Πάντως, η χθεσινή έκπληξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξέπληξε, εκτός από τους εργαζόμενους στην φιλανθρωπική οργάνωση, και πολλούς θαυμαστές τους, με πολλούς να ευχαριστούν τον Ρίκι Νιλ που μοιράστηκε την φωτογραφία.

    Πολλοί ήταν και εκείνοι, ωστόσο, που θέλησαν να σχολιάσουν το σκηνικό του σπιτιού όπου διαμένει το πρώην βασιλικό ζευγάρι.

    «Δείτε τον πίνακα στο φόντο. Ναι, είναι στο σπίτι του Τάιλερ Πέρι. Ευχαριστούμε που την μοιραστήκατε», έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Λατρεύω το φόντο σε αυτό το δωμάτιο. Ενδιαφέρον πίνακας». Κάποιος άλλος όμως, θέλησε να σχολιάσει το έργο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, γράφοντας: «Λατρεύω το πώς εργάζονται πίσω από τις κάμερες. Ένα σκληρά εργαζόμενο ζευγάρι».

    Να σημειωθεί, πάντως, πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στο Λος Άντζελες μαζί με τον ενός έτους γιο τους, από το Βανκούβερ, όπου είχαν μέχρι πρότινος την βάση τους, τον Μάρτιο, λίγο προτού κλείσουν τα σύνορα των ΗΠΑ με τον Καναδά.

    Το ζευγάρι αναζητά την νέα του κατοικία, με τα βρετανικά μέσα να αναφέρουν πως έχουν βάλει στο μάτι μια πολυτελής έπαυλη, αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων, στην περιοχή Pacific Palisade.

    Παράλληλα, το ζευγάρι εργάζεται εντατικά για τη νέα φιλανθρωπική οργάνωση που ετοιμάζει, με το όνομα Archewell. Φήμες θέλουν, ωστόσο, τον πρίγκιπα Χάρι να δυσκολεύεται πολύ με την νέα του ζωή, καθώς δεν έχει ούτε φίλους, αλλά ούτε και δουλειά.



    ΣΧΟΛΙΑ