• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου της

    Μέγκαν Μαρκλ Χάρι Άρτσι

    H Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο τους, Άρτσι


    Στις 8 Ιουνίου κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο με τίτλο «The Bench» που έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ.

    Εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, υπογράφει το βιβλίο ως «Δούκισσα του Σάσεξ», παρ’ όλο που το ζευγάρι έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ έχει αναγκαστικά αποποιηθεί τον συγκεκριμένο τίτλο.

    Πρόκειται για το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Μέγκαν Μαρκλ, το οποίο θα επικεντρώνεται στο «ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια της μητέρας», όπως έχει αναφέρει η ίδια.

    «Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την Ημέρα του Πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Άρτσι», εξομολογήθηκε η Μέγκαν.

    Μεταξύ των εικόνων που περιέχει το βιβλίο ξεχωρίζει εκείνη ενός κοκκινομάλλη φαντάρου που κρατά αγκαλιά τον μικρό γιο του, ενώ η γυναίκα του παρακολουθεί συγκινημένη από το παράθυρο. Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από τον διάσημο Καλιφορνέζο καλλιτέχνη Κρίστιαν Ρόμπινσον.

    Η τιμή του βιβλίου ανέρχεται στα 18,99 δολάρια. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Μέγκαν έχει λάβει προκαταβολή και αν προτίθεται να δώσει μέρος των εσόδων σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

    Με τη συγγραφή του παιδικού βιβλίου η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί τα βήματα άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως η Σάρα Φέργκιουσον και η σύζυγος του πρίγκιπα του Κεντ, οι οποίες έχουν, επίσης, γράψει παιδικά βιβλία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το παγκάκι που είναι στο εξώφυλλο του βιβλίου της Μέγκαν μοιάζει με εκείνο που βρίσκεται στον κήπο των Σάσεξ, στην πολυτελή τους έπαυλη στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα.

    Στις αρχές του καλοκαιριού η Μέγκαν αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, όπως η ίδια ανακοίνωσε στις 7 Μαρτίου, στην πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

    Δείτε τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το «The Bench»:

    Διαβάστε επίσης:

    Μέγκαν Μαρκλ: Το στεφάνι που έστειλε για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου – Με ελληνικά λουλούδια

    Χάρι και Μέγκαν: Το πρώτο εγχείρημα τους στο Netflix επικεντρώνεται στα Invictus Games

    Στα σκαριά νέα αποκαλυπτική βιογραφία για την Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ