array(0) {
}
        
    
Menu
0.89%
Τζίρος: 272.39 εκατ.

Alpha Bank: Άλμα 44% στα κέρδη του 2025 στα €943,3 εκατ. και διανομή μερίσματος €519 εκατ. προς τους μετόχους

Life & Style

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: To ταξίδι στην Μποτσουάνα, ο συμβολισμός και το ιδιαίτερο βραχιόλι (pics)

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Comments

Παγκόσμια Ημέρα Ελέφαντα ήταν χθες και με αφορμή τον διεθνή αυτό εορτασμό, το βασιλικό ζεύγος, που το κοινό αγαπά να παρακολουθεί, ανέβασε, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες του από το ταξίδι στην Μποτσουάνα από το 2017.

Στόχος αυτού του ταξιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ήταν να βοηθήσουν τον Δρ. Μάικ Τσέιζ στον οργανισμό «Elephants Without Borders». Κατά τη διάρκεια αυτής τους της εμπειρίας, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήρθαν σε επαφή με τα αξιαγάπητα ζώα. Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει και πάλι φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ταξίδι τους.

Χθες, ωστόσο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελέφαντα, το βασιλικό ζευγάρι θέλησε να τονίσει την σπουδαιότητα της διάσωσης των άγριων αυτών ζώων, με νέες, αδημοσίευτες φωτογραφίες.

O πρίγκιπας Χάρι στο ταξίδι του στην Μποτσουάνα
Από τις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, ξεχωρίζει μία, όπου ο πρίγκιπας Χάρι απεικονίζεται να πλησιάζει έναν ελέφαντα, κρατώντας προμήθειες, αλλά και μια της Μέγκαν Μαρκλ, που χαϊδεύει το πόδι ενός ελέφαντα.

Σε αυτή τη φωτογραφία, που απεικονίζει τα χέρια της δούκισσας του Σάσεξ σε κοντινό πλάνο να κρατούν το πόδι του ελέφαντα, διακρίνεται καθαρά να φορά ένα από τα αγαπημένα της δαχτυλίδια, το λεγόμενο Kismet by Milka. Στα χέρια της, ωστόσο, φορά και ένα βραχιόλι, που δεν έχουμε ξαναδεί έως τώρα. Το συγκεκριμένο βραχιόλι κατασκευάζεται από τρίχες ελέφαντα και προέρχεται, φυσικά, από την Αφρική. Τα τελευταία χρόνια, το ίδιο βραχιόλι κατασκευάζεται πλέον από διαφορετικά υλικά, συνηθέστερα σύρμα και διάφορες χάντρες.

Η φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ να χαϊδεύει το πόδι του ελέφαντα φορώντας το βραχιόλι με την ιδιαίτερη σημασία

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κοσμήματα αυτά φέρουν μια ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό. Στην Αφρική, τα βραχιόλια από τρίχα ελέφαντα είναι πολύ διάσημα, καθώς πιστεύεται ότι φέρνουν τύχη. Θεωρείται, μάλιστα, ότι όποιος φορά ένα τέτοιο, θα είναι ευλογημένος με υγεία, αγάπη, ευημερία και πρόοδο.

Οι άνθρωποι στην Αφρική πιστεύουν πως ο ελέφαντας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ουρανού και γης.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το βασιλικό ζευγάρι συνδέεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο με την αφρικανική ήπειρο και το ταξίδι στην Μποτσουάνα, καθώς το μονόπετρο, με το οποίο ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν Μαρκλ, έχει σαν κύριο διαμάντι έναν πολύτιμο λίθο από την αφρικανική αυτή χώρα.

Από το ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στην Μποτσουάνα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαριάννα Λάτση οικοδέσποινα στην εκδήλωση της Save a Greek Stray – Απούσα η Εριέττα Κούρκουλου
Αμαλία Κωστοπούλου: Γιατί σταμάτησε να εργάζεται
Εκτός Just the 2 of US ο Κώστας Δόξας
Ο Μπραντ Πιτ χαμογελαστός στο λιμάνι της Ύδρας – Η στιγμή που επιβιβάζεται σε ιπτάμενο δελφίνι
Παντρεύεται η Φαίη Σκορδά – Ποιος είναι ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Αλεξάνδρα Νίκα και Σίλια Κριθαριώτη σε πολυτελές σαλέ στην Ελβετία για την Καθαρά Δευτέρα
Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που δεν ήθελε να παίξει με τον Μπραντ Πιτ (video)
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου στο after party των BAFTA με Ίθαν Χοκ και Τεγιάνα Τέιλορ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο προβληματισμός του όταν είδε το Κύπελλο του Παναθηναϊκού από κοντά
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το πολυτελές καταφύγιο του θρύλου του τένις στη Μαρμπέγια (βίντεο)