• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Οι άγνωστοι καβγάδες της με το προσωπικό του παλατιού- «Ποια νομίζεις πως είσαι;»

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    Ήταν θέμα χρόνου να…«επαναστατήσει»

    Από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή στην Αμερική, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, σχετικά με τους λόγους που έκαναν το πριγκιπικό ζευγάρι να πάρει αυτή την απόφαση.

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ένας από τους λόγους που η Μέγκαν Μαρκλ δεν άντεχε τη ζωή στο παλάτι και δεν περνούσε καθόλου καλά φαίνεται να ήταν και οι σχέσεις που είχε με το προσωπικό του παλατιού.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε νέο δημοσίευμά της η Mirror, η Μέγκαν Μαρκλ ερχόταν συχνά σε αντιπαράθεση με τα μέλη του προσωπικού του παλατιού.

    Αφορμή των καβγάδων ήταν οι έντονες διαφορές της ζωής στο παλάτι με τον κόσμο των σελέμπριτι, απ’ όπου προερχόταν η Μέγκαν Μαρκλ, υποστηρίζει ένας ειδικός.

    Η 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία τώρα ζει στο Λος Αντζελες με τον 35χρονο πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους, Άρτσι μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, φαίνεται ότι δεν εντυπωσίασε το προσωπικό του παλατιού.

    Υπήρξαν αρκετές αναφορές για τσακωμούς μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και των υπαλλήλων της, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της στη βασιλική οικογένεια.

    Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα της Telegraph, Καμίλα Τομίνεϊ, αυτό οφείλεται σε μια «σύγκρουση πολιτισμών», καθώς η Μέγκαν ξεκινούσε τη νέα βασιλική της ζωή.

    «Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε μια σύγκρουση πολιτισμών, με την έννοια ότι είχε προέλθει από τον κόσμο των διασημοτήτων, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος και αρκετά απαιτητικός», είπε, μιλώντας στο The New Yorker.

    «Ο βασιλικός κόσμος είναι πολύ διαφορετικός, είναι πολύ πιο αργός, και εξαιρετικά ιεραρχικός. Στον βασιλικό κόσμο, πάει ως εξής: «Τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια;», «Λοιπόν, τι κάναμε την τελευταία φορά;». Είναι κάτι σαν το «Downton Abbey». Υπάρχει μια ιεραρχία προσωπικού που βρίσκεται στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ εδώ και χρόνια, για να υπηρετήσει τη Βασίλισσα και τη χώρα», σημειώνει η Τομίνεϊ και προσθέτει:

    «Κι έτσι λοιπόν, με τον Χάρι και τη Μέγκαν να έχουν απαιτήσεις, υπήρχαν συνομιλίες του προσωπικού, ειδικά με τη δούκισσα, οι οποίες ήταν του τύπου «Λοιπόν, περίμενε ένα λεπτό, ποια νομίζεις ότι είσαι;».

    Υπενθυμίζεται ότι, για όσο παρέμεινε η Μέγκαν Μαρκλ στον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας, ήταν αρκετές οι φορές που ακούστηκε ότι κάποιος από τους στενούς συνεργάτες της παραιτήθηκε.

    Μεταξύ του προσωπικού που έφυγε από το πλευρό της Μέγκαν, κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της στη βασιλική οικογένεια, ήταν το «δεξί της χέρι», η Έιμι Πικέριλ. Η Έιμι επιλέχθηκε για να γίνει η βοηθός και ιδιωτική γραμματέας της δούκισσας και τη συνόδευε σε επίσημα καθήκοντα και μεγάλες εκδηλώσεις.

    Μια βασιλική πηγή είπε, μιλώντας όταν ξέσπασαν νέα για την παραίτησή της Έμιλι, τον Μάρτιο του περασμένου έτους: «Η Έιμι φεύγει. Είναι πολύ λυπηρό για τους συναδέλφους της, καθώς είναι ένα πραγματικά δημοφιλές μέλος του προσωπικού».

    Η Έιμι, που στο παρελθόν εργαζόταν για τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, άφησε τους γαλαζοαίματους και μετακόμισε στο εξωτερικό. Ένας από τους φίλους της Έιμι επέμεινε ότι έχει μια ζεστή σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ.

    «Έχει συμφωνήσει να μείνει για να τους βοηθήσει με τη γέννηση του μωρού και να οργανώσει το νέο τους νοικοκυριό, αλλά στη συνέχεια θα αποχωρήσει», είχε πει τότε στη Mail.

    Επίσης, η προσωπική βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ, Μελίσα Τουάμπτι, αποχαιρέτησε τους Sussexes, καθώς εγκατέλειψε τη δουλειά της μόλις έξι μήνες μετά τον Βασιλικό Γάμο.

    Η Τουάμπτι ασχολήθηκε πολύ με τη διοργάνωση του ιστορικού γεγονότος και τιμήθηκε για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε. Η Μελίσα έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν για τον Ρόμπι Γουίλιαμς.



    ΣΧΟΛΙΑ