• LIFE&STYLE

    Μέγκαν και Χάρι: Αυτή είναι η έπαυλη των ονείρων τους στον Καναδά

    • NewsRoom
    μεγκαν-μαρκλ-χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Το νέο τους… παλάτι στον Καναδά φαίνεται ότι βρήκαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την οριστική απομάκρυνσή τους από τα βασιλικά καθήκοντα ή αλλιώς το επονομαζόμενο Megxit.

    Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Sun, σχεδιάζει να μετακομίσει σε μία από τις πιο όμορφες και αριστοκρατικές γειτονιές του δυτικού Βανκούβερ, το Kitsilano.

    Με θέα που συνδυάζει το απέραντο γαλάζιο και τους ουρανοξύστες της πόλης, η πολυτελέστατη έπαυλη είναι ιδιαίτερα ελκυστική προς το ζευγάρι.

    Η πανέμορφη τετραώροφη έπαυλη κοστίζει 24,5 εκατομμυρίων ευρώ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

    Τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα προσφέρουν πανοραμική θέα στον ωκεανό, ενώ τα ψηλά τείχοι από τα οποία περιτριγυρίζεται εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και την επιθυμητή ασφάλεια των κατοίκων της.

    Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της οικίας φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Χάρι και της Μέγκαν, οι οποίοι, ωστόσο, καλούνται να επιστρέψουν στον βρετανικό λαό το χρηματικό ποσό των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, που ξόδεψαν για την ανακαίνιση της οικίας τους, το Frogmore Cottage, στην Βρετανία.

    Μαζί με τον γιο τους, Άρτσι, η Μέγκαν και ο Χάρι επιθυμούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και την βασιλική οικογένεια.



    ΣΧΟΛΙΑ