• LIFE&STYLE

    Μεγάλες αλλαγές στο πάνελ της Μενεγάκη – Το πρόσωπο έκπληξη (video)

    • NewsRoom
    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη/ Παρουσιάστρια


    Ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και οι ιθύνοντες των καναλιών, αλλά και οι παρουσιαστές έχουν «πάρει φωτιά», στην προσπάθεια της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας τους για την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, αναπόφευκτες είναι οι αλλαγές στο δυναμικό των εκπομπών, με στόχο την ενίσχυση της τηλεθέασης. Αλλαγές μαγειρεύονται και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει με ανανεωμένη παρέα τον Σεπτέμβρη.

    Οι αλλαγές που αποφάσισε η παρουσιάστρια για την ερχόμενη σεζόν περιλαμβάνουν τόσο αποχωρήσεις, όσο και ελεύσεις νέων μελών. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα, που θα συμπεριληφθούν στην τηλεοπτική παρέα της ξανθιάς παρουσιάστριας περιλαμβάνεται και ένα πρόσωπο έκπληξη, που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε στο πλευρό της.

    Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι στην εκπομπή «Ελένη» δεν θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε και ο ίδιος την εξέλιξη αυτή στη συνεργασία του με την παρουσιάστρια. Στο πάνελ δεν θα βρίσκεται επίσης από τον Σεπτέμβριο και η Νάνσυ Παραδεισάνου, στο πλαίσιο των αλλαγών που αποφασίστηκαν.

    Τη θέση ενός νέου άνδρα, που θα συμπληρώσει την παρέα του πάνελ θα πάρει ένα πρόσωπο δεν περιμέναμε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το μοντέλο και πρώην παίκτη του Nomads. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη, συμμετέχοντας και πάλι στο πάνελ της εκπομπής της. Μάλιστα, η συνεργασία τότε είχε λήξει απότομα και άδοξα, με το μοντέλο μετά να μην έχει να πει και τα καλύτερα για αυτή τη συνεργασία.

    Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η Ελένη Μενεγάκη έψαχνε από το Πάσχα ένα αγόρι και ένα κορίτσι, προκειμένου να στελεχώσουν το πάνελ της. Το αγόρι έχει βρεθεί και είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Άλλωστε, μετά την τελευταία εμφάνισή του στην εκπομπή, κανείς δεν είχε αμφιβολία για την επιστροφή του στην Ελένη.

    Η παρουσιάστρια φαίνεται πως επιθυμεί να κάνει την εκπομπή ακόμα πιο σπονδυλωτή και, ως εκ τούτου, θα μπαινοβγαίνει κόσμος στο πλατό ανάλογα με το θέμα.

    Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή:



    ΣΧΟΛΙΑ