array(0) {
}
        
    
Menu
1.71%
Τζίρος: 64.38 εκατ.

Alibaba: Προσφέρει $1,5 δισ. για εξαγορά της Pupu – «Μάχη» στην Κίνα για τα online είδη παντοπωλείου

Media

Ξεκάθαρη πρωτιά για το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA

Νίκος Ευαγγελάτος
Comments

Μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA.

Με ποσοστό 17,6% στο σύνολο και 18,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, η ενημερωτική εκπομπή επικράτησε όλων των υπολοίπων ανταγωνιστικών προγραμμάτων στη ζώνη μετάδοσής της και μάλιστα με ξεκάθαρη διαφορά (STAR: 15,5, ALPHA: 12,4%, ΣΚΑΪ: 11,5%, ΑΝΤ1: 8,5%, OPEN: 5%, ΕΤ1: 4,6%).

Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης του LIVE NEWS και το γεγονός ότι η κάλυψη έφτασε το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Με τα νέα για την πανδημία και τις εφαρμογές των περιοριστικών μέτρων στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τη διεθνή επικαιρότητα για τις Αμερικάνικες Εκλογές 2020 η εκπομπή LIVE NEWS απέδειξε άλλη μια φορά ότι το καθημερινό ραντεβού των τηλεθεατών για άμεση και σφαιρική ενημέρωση κάθε απόγευμα στο MEGA είναι σταθερό.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βάφτισε τον γιο της (video)
Château Margaux x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Μια κορυφαία συνάντηση κρασιού και γαστρονομίας για 16 μόνο άτομα
Νονά η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ; Τι απαντά ο Κωνσταντίνος Αργυρός (video)
Η Άννα Βίσση είδε από κοντά τον ανατρεπτικό αγώνα των Knicks με τον εγγονό της (video)
Αλεξάνδρα Νίκα-Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη ανάρτηση και φωτογραφία μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο
Εξιτήριο για την Αλεξάνδρα Νίκα – «Είμαι πολύ συγκινημένη και ευτυχισμένη» (pics)
A Levi’s Summer: Η συλλογή που δίνει στιλ στο καλοκαίρι της πόλης
Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media
Ξανά στη Νέα Υόρκη η Άννα Βίσση – Η φωτογραφία μέσα από τα Sotheby’s
Το Allwyn Game Time στο ρυθμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Αντώνη Καρπετόπουλο