Menu
-2.39%
Τζίρος: 311.41 εκατ.

«Κωδικός» πανώλη στη Ρωσία: Τι είναι, ποιους απειλεί, εξηγεί στο Mononews ο καθηγητής Α. Γκίκας

Media

Ξεκάθαρη πρωτιά για το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA

Νίκος Ευαγγελάτος
Comments

Μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA.

Με ποσοστό 17,6% στο σύνολο και 18,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, η ενημερωτική εκπομπή επικράτησε όλων των υπολοίπων ανταγωνιστικών προγραμμάτων στη ζώνη μετάδοσής της και μάλιστα με ξεκάθαρη διαφορά (STAR: 15,5, ALPHA: 12,4%, ΣΚΑΪ: 11,5%, ΑΝΤ1: 8,5%, OPEN: 5%, ΕΤ1: 4,6%).

Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης του LIVE NEWS και το γεγονός ότι η κάλυψη έφτασε το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Με τα νέα για την πανδημία και τις εφαρμογές των περιοριστικών μέτρων στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τη διεθνή επικαιρότητα για τις Αμερικάνικες Εκλογές 2020 η εκπομπή LIVE NEWS απέδειξε άλλη μια φορά ότι το καθημερινό ραντεβού των τηλεθεατών για άμεση και σφαιρική ενημέρωση κάθε απόγευμα στο MEGA είναι σταθερό.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας: Το beef, οι παράλογες απαιτήσεις, το 1,5 εκατ. ευρώ και το δάνειο
ΕΡΤ: Ο Άρης Παναγιωτίδης αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου
Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Έχουμε πληρώσει ήδη 250.000 ευρώ προκαταβολή για τα πνευματικά δικαιώματα του Καρβέλα, δεν υφίσταται άλλη αξίωση
Νέα μιντιακή κίνηση-ματ Αλαφούζου, «κλείδωσε» ως το 2031 την GBL
Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα ετοιμάζουν πάρτι γενεθλίων για τον John Junior Coustas στη Βουλιαγμένη
Τέλος εποχής για το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 – Δεν ανανεώνεται η συνεργασία μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της μέχρι το φθινόπωρο του 2027;
«Πόλεμος» Βίσση-Καρβέλα: Κανένας εξωδικαστικός συμβιβασμός – Στα δικαστήρια πλέον η λύση, λέει ο Δημητρακόπουλος
Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Απαίτησε 1,5 εκατ. ευρώ και απείλησε ότι θα με διασύρει – Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει» – Η εμπλοκή του Γιάννη Κούστα
Τι μπορεί να διεκδικήσει ο Σπορ FM TV από τη δεξαμενή σχεδόν 1,3 εκατ. συνδρομητών των Nova και Magenta TV