• Media

    X Factor: Οι auditions συνεχίζονται απόψε στις 21:00 στο MEGA

    • NewsRoom
    Οι κριτές του X Factor

    Οι κριτές του X Factor


    Υπέροχες φωνές, δυνατές παρουσίες, εντυπωσιακές επιδόσεις – Αυτό είναι το «X Factor» του MEGA!

    Με νέους ταλαντούχους υποψηφίους και πολλές μουσικές συγκινήσεις συνεχίζονται οι auditions του «X Factor» σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 22:10 στο MEGA.

    Το «X Factor», το επιδραστικό μουσικό talent show που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα αστέρια παγκοσμίως, υποδέχεται και αυτήν την εβδομάδα σόλο καλλιτέχνες και μπάντες με αληθινό πάθος για τη μουσική. Με μαγευτικές φωνές και χροιές, εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλα τα είδη μουσικής και προσωπικές ιστορίες θέλησης και θάρρους, οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

    Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, με εύστοχο μουσικό κριτήριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο «Ναι!», αλλά και να καθοδηγήσουν με σεβασμό όσους χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Ποιοι θα τους ενθουσιάσουν και θα περάσουν στη φάση του bootcamp;

    Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους πριν και μετά την εμφάνισή τους.

    Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται στο MEGA και είναι γεμάτες μουσική, όνειρα και εκπλήξεις!

    Σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 22:10 στο MEGA

    Δείτε το τρέιλερ:



    ΣΧΟΛΙΑ