• Media

    The Voice: «Σφράγισε» η οκτάδα του τελικού – Αυτοί θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο

    • NewsRoom


    Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία των ημιτελικών γύρων του The Voice, με τον δεύτερο γύρο, δίνοντας τα 4 ονόματα που ολοκληρώνουν την 8αδα του τελικού.

    Μέσα από μία λαμπερή βραδιά με ξεχωριστές φωνές και ιδιαίτερα ταλέντα, 4 ήταν οι παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το ταλέντο τους στην φωνή, αλλά και τη σκηνική τους παρουσία και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου.

    Στη χθεσινή διαδικασία, το κοινό ήταν εκείνο που θα ψήφιζε για την 4αδα που θα έπαιρνε το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Από τους 9 συνολικά παίκτες που διαγωνίστηκαν στον χθεσινό, δεύτερο ημιτελικό, εκείνοι που πήραν τελικά την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό είναι οι: Κωνσταντίνα Στεφανάκη, Δημήτρης Καραγιάννης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Κώστας Χειλάς.

    Ξεχωριστή στιγμή της χθεσινής βραδιάς ήταν όταν δύο από τους coaches και συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέβηκαν επί σκηνής για να τραγουδήσουν, χαρίζοντας μία μοναδική εμφάνιση στο κοινό που τους παρακολουθούσε, τόσο ζωντανά, όσο και τους τηλεθεατές από το σπίτι.

    Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι, στην τελικά οκτάδα του τελικού, τρεις διαγωνιζόμενοι ανήκουν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, δύο στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, δύο ακόμη από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και μόλις ένας από αυτή του Πάνου Μουζουράκη.

    Πιο συγκεκριμένα, οι φιναλίστ του φετινού κύκλου του The Voice είναι οι:

    -Γιώργος Ευθυμιάδης (Team Ελεωνόρα)
    -Έλλη Πλατάνου (Team Έλενα)
    -Ελπίδα Γαδ (Team Ελεωνόρα)
    -Κωνσταντίνος Τσιμούρης (Team Σάκης)
    -Κώστας Χειλάς (Team Πάνος)
    -Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη (Team Έλενα)
    -Ειρήνη Τσοκούνογλου (Team Σάκης)
    -Δημήτρης Καραγιάννης (Team Σάκης)



    ΣΧΟΛΙΑ