• Media

    Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο My Style Rocks: «Είσαι σαν καρικατούρα της Ελένης Λουκά» (video)

    • NewsRoom
    My style rocks

    My Style Rocks 3


    Οι πρώτες κόντρες μεταξύ των παικτριών άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους

    Μία έντονη λογομαχία μεταξύ δύο παικτριών είχε το χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, στο οποίο φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός ξεκίνησε να «χτυπάει κόκκινο» ήδη από την τρίτη ημέρα του σόου.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η σειρά της Τόνιας Κούμπα να ανέβει στη σκηνή και να παρουσιάσει το σύνολό της, εξηγώντας παράλληλα και το κόνσεπτ που είχε σκεφτεί. «Σήμερα θα πάω σε ένα λανσάρισμα ρωσικής βότκας, που γίνεται σε ένα πολυτελέστατο μπαράκι», είπε η Τόνια Κούμπα, που επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, συνδυάζοντάς το με γόβες, μία λευκή μικρή τσάντα και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών.

    Κατά την βαθμολογία των παικτριών η παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη παρατήρησε ότι η Ευρυδίκη βαθμολόγησε την συμπαίκτριά της με 1 και θέλησε να την δώσει το λόγο για να εξηγήσει τον αυστηρό βαθμό της.

    Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν καταιγιστική.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μια με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω. Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ».

    «Είμαστε σε αυτό το παιχνίδι τρεις μέρες και αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη», απάντησε στη συμπαίκτριά της η Τόνια Κούμπα.

    Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο, η Τόνια είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην Ευρυδίκη για την επιλογή της να βάλει μόνο ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος, για να πάει σε διαδήλωση κατά της κακοποίησης των ζώων, σχολιάζοντας ότι δεν θα πρέπει η εμφάνισή της να τραβά την προσοχή από τον ιερό σκοπό της διαδήλωσης.

    Φαίνεται πως η Ευρυδίκη ενοχλήθηκε από αυτή την κριτική και θέλησε να της επιστρέψει τον αρνητικό σχολιασμό με την πρώτη ευκαιρία, όπως και έκανε.



    ΣΧΟΛΙΑ