array(0) {
}
        
    
Menu
0.7%
Τζίρος: 175.84 εκατ.

ΑΔΜΗΕ: Προκήρυξη διαγωνισμού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου-Κω

Media

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο My Style Rocks: «Είσαι σαν καρικατούρα της Ελένης Λουκά» (video)

My Style Rocks 3
Comments

Οι πρώτες κόντρες μεταξύ των παικτριών άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους

Μία έντονη λογομαχία μεταξύ δύο παικτριών είχε το χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, στο οποίο φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός ξεκίνησε να «χτυπάει κόκκινο» ήδη από την τρίτη ημέρα του σόου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η σειρά της Τόνιας Κούμπα να ανέβει στη σκηνή και να παρουσιάσει το σύνολό της, εξηγώντας παράλληλα και το κόνσεπτ που είχε σκεφτεί. «Σήμερα θα πάω σε ένα λανσάρισμα ρωσικής βότκας, που γίνεται σε ένα πολυτελέστατο μπαράκι», είπε η Τόνια Κούμπα, που επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, συνδυάζοντάς το με γόβες, μία λευκή μικρή τσάντα και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών.

Κατά την βαθμολογία των παικτριών η παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη παρατήρησε ότι η Ευρυδίκη βαθμολόγησε την συμπαίκτριά της με 1 και θέλησε να την δώσει το λόγο για να εξηγήσει τον αυστηρό βαθμό της.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν καταιγιστική.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μια με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω. Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ».

«Είμαστε σε αυτό το παιχνίδι τρεις μέρες και αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη», απάντησε στη συμπαίκτριά της η Τόνια Κούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο, η Τόνια είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην Ευρυδίκη για την επιλογή της να βάλει μόνο ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος, για να πάει σε διαδήλωση κατά της κακοποίησης των ζώων, σχολιάζοντας ότι δεν θα πρέπει η εμφάνισή της να τραβά την προσοχή από τον ιερό σκοπό της διαδήλωσης.

Φαίνεται πως η Ευρυδίκη ενοχλήθηκε από αυτή την κριτική και θέλησε να της επιστρέψει τον αρνητικό σχολιασμό με την πρώτη ευκαιρία, όπως και έκανε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=M0QANsfR3Hg&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων
Αλαφούζος vs ΕΚΚΟΜΕΔ: Τι πραγματικά έγινε με το ντοκιμαντέρ του Παπαχελά για τη «17 Νοέμβρη»
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής
Κωνσταντίνος Αργυρός: Προς το παρόν δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική
Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της επί σκηνής με έκπληξη από τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της (video)
Το empowerment του Ιβάν Σαββίδη, η ιταλική περιπέτεια του Κυριακού, η εμμονή Ζούλα στα ρομπότ, τι συμβαίνει με την ΕΦΣΥΝ του Μελισσανίδη και το «όχι» στη Eurovision
Σήλια Κριθαριώτη: Ντεμπούτο στο επίσημο πρόγραμμα εβδομάδας υψηλής ραπτικής Παρισιού τον Ιανουάριο
Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι συμβουλές του Αργυρού (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του – Όλα όσα έγιναν στη σκιά της καταγγελίας του 22χρονου (video)