• Media

    Βασίλης Χιώτης: Αποχώρηση ή καρατόμηση μετά τα «σύκα» για τον Κασσελάκη;

    • NewsRoom
    Βασίλης Χιώτης

    Βασίλης Χιώτης


    Ως φυσική κατάληξη ενός χρονικού μιας προαναγγελθείσας (στο εσωτερικό του ΣΚΑΙ) αποχώρησης εμφανίζει η διοίκηση του ραδιοσταθμού την αφαίρεση της ιδιότητας του διευθυντή από τον Βασίλη Χιώτη για τον οποίο αναζητείται νέος ρόλος, ενδεχομένως αυτός του συμβούλου ή απλώς να διατηρήσει εκείνον του εκπομπάρχη.

    Πάντως ανεπισήμως αποσυνδέεται η αποχώρηση του διευθυντή του ραδιοσταθμού από το επιτελικό πόστο από το προχθεσινό λεκτικό ατόπημα του Βασίλη Χιώτη για το οποίο ήδη ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χιώτης, αναφερόμενος στη στρατιωτική θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στον αέρα της εκπομπής (11/10) «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη», σχολίασε: «Άρα τι σώμα θα είναι; Τεθωρακισμένα; Μηχανικό; Δεν θυμάμαι τι είναι η Καλαμάτα. Βγάζει καλά σύκα».

    Ο υπαινιγμός του προκάλεσε την αντίδραση του συναδέλφου του, ο οποίος του είπε «μαζέψου», αλλά ο Χιώτης επέμεινε. «Γιατί ρε εσύ, τι βγάζει; Μαντήλια και σύκα δεν βγάζει η Καλαμάτα; Ναι, βγάζει και κάτι άλλο που δεν κάνει να το πω», συνέχισε ο Χιώτης.

    Πάντως από τον ραδιοσταθμό δεν διευκρινίζεται αν στο νέο πλαίσιο συνεργασίας ο δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να αποτελεί ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Νότη Παπαδόπουλο.

    Την περασμένη Πέμπτη, μία μέρα μετά το λεκτικό ατόπημα, ο Χιώτης δεν έδωσε το «παρών» στο καθημερινό ραντεβού με τους ακροατές του Σκάι 100,3 και ο Νότης Παπαδόπουλος έκανε την εκπομπή με τον Αντώνη Αντζολέτο, δίνοντας τροφή για σχόλια και γεννώντας ήδη τις πρώτες υποψίες για αποχώρησή του. Και πάλι ανεπισήμως ο ΣΚΑΙ απέδωσε την αιτία της απουσίας του Β. Χιώτη σε σοβαρούς λόγους υγείας πολύ στενού συγγενικού του προσώπου. Σήμερα, Παρασκευή ωστόσο, ο Βασίλης Χιώτης επανεμφανίστηκε στον ραδιοφωνικό «αέρα» μαζί με τον Νότη Παπαδόπουλο να συζητά τα γεγονότα στο Ισραήλ και τη λωρίδα της Γάζας.

    Δύο ημέρες νωρίτερα είχε απολογηθεί αναφέροντας ότι «τιμά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον προσβάλλει. «Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Foodprint: Έκθεση φωτογραφίας για τη Μεσογειακή Διατροφή στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

    Κομισιόν: «Πράσινο φως» στην εξαγορά της Enel Green Power Hellas από τη Macquarie

    Πότε θα πάει φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης; – Το νέο σενάριο



    ΣΧΟΛΙΑ