array(0) {
}
        
    
Menu
-2.63%
Τζίρος: 294.99 εκατ.

Super deal 18 εκατ. ευρώ με τη Knox για το… προπονητικό κέντρο της Νιούκαστλ

Media

Alter Ego Media: Στο MEGA για άλλα τρία χρόνια το UEFA Champions League

Βαγγέλης Μαρινάκης
Comments

To MΕGA, το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στην Alter Ego Media, ανανέωσε για 3 χρόνια την σύμβαση για τα δικαιώματα του UEFA Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά να προβάλλεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου με την ελεύθερη μετάδοση του UEFA Super Cup ανάμεσα στην τροπαιούχο του UEFA Champions League Ρεάλ Μαδρίτης, και την κάτοχο του UEFA Europa League Αταλάντα.

1

Η έμπειρη αθλητική ομάδα του MEGA αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς στο ανανεωμένο UEFA Champions League. Περισσότερες ομάδες, δυνατές αναμετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλούσιο θέαμα αναμένονται στη μικρή οθόνη, από τον Αύγουστο.

Το MEGA θα συνεχίσει να μεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα κάθε Τετάρτη, από την φάση των play-offs μέχρι τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League για τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιρικές σεζόν.

Οι έμπειροι δημοσιογράφοι του MEGA θα μεταφέρουν τον παλμό με ειδικές Pre-Game και Post-Game εκπομπές, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων.

Εμπεριστατωμένες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλούσιο ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα του UEFA Champions League φέρουν τη σφραγίδα του MEGA και την επόμενη τριετία.

Επιπλέον, η Alter Ego Media προσφέρει στους λάτρεις της κορυφαίας διοργάνωσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του UCL Magazine με τον σχεδιασμό νέας ειδικής ενότητας στο μεγαλύτερο portal της χώρας in.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κανάλια σε… νευρική κρίση: Η Κασκανιώτη, ο Ζούλας, η Κουτσαυτάκη, ο Χατζηνικολάου και ο Παπαδάκης

Bosch: Αποκτά assets της Johnson Controls έναντι $8 δισ. – Μπαίνει στην αγορά κλιματιστικών

ΠΑΕ Ηρακλής: Εμπλοκή στη συμφωνία για την απόκτηση της ομάδας από τον Μονεμβασιώτη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Super deal 18 εκατ. ευρώ με τη Knox για το… προπονητικό κέντρο της Νιούκαστλ
Ταμείο Καινοτομίας: Το «στοίχημα» των 50 εκατ. ευρώ και οι «κόφτες» του Ά. Γεωργιάδη
Louis Vuitton Noé: Μια τσάντα για τη σαμπάνια μας
AXIA-Alpha Finance και Citi για Jumbo: Ισχυρό Q1, αλλά το «reality check» έρχεται μετά το Πάσχα
Ο τουρισμός αλλάζει το DNA των εισηγμένων εταιρειών ακινήτων
Μαρία Δεληγιάννη: Ο Πειραιάς είναι το δέκατο τρίτο λιμάνι κρουαζιέρας παγκοσμίως
Στενά Ορμούζ: Αμερικανικά αντιτορπιλικά σε επιχείρηση αποναρκοθέτησης – «Ξεκίνησε το ξεμπλοκάρισμα» λέει ο Τραμπ (upd)
Deutsche Lufthansa: Διήμερη απεργία πιλότων από Δευτέρα – Πλήγμα σε πτήσεις εν μέσω γεωπολιτικής έντασης
Metlen: Στο ραντάρ των οίκων με στόχους έως 58 ευρώ – Κλειδί το 2026
Χαβιέρ Μιλέι: Πράσινο φως για εξορύξεις σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές – Αντιδράσεις για παγετώνες και υδάτινους πόρους