To MΕGA, το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στην Alter Ego Media, ανανέωσε για 3 χρόνια την σύμβαση για τα δικαιώματα του UEFA Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.
Η αγωνιστική δράση ξεκινά να προβάλλεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου με την ελεύθερη μετάδοση του UEFA Super Cup ανάμεσα στην τροπαιούχο του UEFA Champions League Ρεάλ Μαδρίτης, και την κάτοχο του UEFA Europa League Αταλάντα.
Η έμπειρη αθλητική ομάδα του MEGA αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς στο ανανεωμένο UEFA Champions League. Περισσότερες ομάδες, δυνατές αναμετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλούσιο θέαμα αναμένονται στη μικρή οθόνη, από τον Αύγουστο.
Το MEGA θα συνεχίσει να μεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα κάθε Τετάρτη, από την φάση των play-offs μέχρι τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League για τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιρικές σεζόν.
Οι έμπειροι δημοσιογράφοι του MEGA θα μεταφέρουν τον παλμό με ειδικές Pre-Game και Post-Game εκπομπές, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων.
Εμπεριστατωμένες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλούσιο ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα του UEFA Champions League φέρουν τη σφραγίδα του MEGA και την επόμενη τριετία.
Επιπλέον, η Alter Ego Media προσφέρει στους λάτρεις της κορυφαίας διοργάνωσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του UCL Magazine με τον σχεδιασμό νέας ειδικής ενότητας στο μεγαλύτερο portal της χώρας in.gr.
Διαβάστε επίσης:
Κανάλια σε… νευρική κρίση: Η Κασκανιώτη, ο Ζούλας, η Κουτσαυτάκη, ο Χατζηνικολάου και ο Παπαδάκης
Bosch: Αποκτά assets της Johnson Controls έναντι $8 δισ. – Μπαίνει στην αγορά κλιματιστικών
ΠΑΕ Ηρακλής: Εμπλοκή στη συμφωνία για την απόκτηση της ομάδας από τον Μονεμβασιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.