Μια τρυφερή πτυχή της οικογενειακής της ζωής μοιράστηκε η Τζένη Μπαλατσινού με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ουσιαστικά στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να αντιμετωπίζει μια μητέρα με τα παιδιά της, αλλά και έναν γλυκό τρόπο να αντιμετωπιστούν αυτές.
Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, δύο κόρες και έναν γιο. Η σχέση που μοιράζεται με τις κόρες της, που βρίσκονται και σε μεγαλύτερη ηλικία, είναι μοναδική, καθώς εκτός από μητέρα-παιδιά, οι τρεις τους είναι και φίλες.
Όπως κάθε τέτοια σχέση, όμως, έτσι και η δική τους περιλαμβάνει και τους κλασσικούς, ασήμαντους τσακωμούς. Η παρουσιάστρια λοιπόν, μέσω της ανάρτησης που έκανε, εξομολογήθηκε πώς αντιμετωπίζει τους τσακωμούς αυτούς.
Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για τις οικογενειακές αυτές στιγμές ανέφερε συγκεκριμένα: «Μαμάδες: Τα ξαναβρίσκουν μαζί σου μετά από έναν καυγά, κόβοντάς φρούτα και φέρνοντάς τα στο δωμάτιό, χωρίς να πουν κάτι».
Δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε Τροχιά Εκτόξευσης ο TTF και το Πετρέλαιο μετά τα Πλήγματα στο South Pars
- Μερτς: Κλιμακώνει την κριτική του στις Βρυξέλλες – Χωρίς αντίδραση στις επιθέσεις Τραμπ κατά της Ισπανίας
- Σε Τροχιά Εκτόξευσης ο TTF και το Πετρέλαιο μετά τα Πλήγματα στο South Pars
- Πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Δικαστικού Χάρτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.