• Media

    Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη αποδέχεται την πρόταση του Ιπποκράτη

    • NewsRoom
    ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ


    Στο αποψινό επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς Το Ναυάγιο, στο MEGA καταρρακωμένη η Ειρήνη αποδέχεται την πρόταση του Ιπποκράτη και παραμένει στην Αθήνα.

    Το ένοχο μυστικό του Πέτρου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

    Στο 13ο επεισόδιο, η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα.

    Η Λίνα δεν δέχεται το σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή.

    Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του.

    Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί.

    Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

    Το Ναυάγιο – Δείτε στιγμιότυπα από το νέο επεισόδιο

    ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ναυάγιο: Οι αληθινοί ήρωες της τραγωδίας της Φαλκονέρας που καθηλώνει

    Milky Way: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

    ACTION 24: Ημέρα αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού

    Η νέα σεζόν του NBA κάνει «τζάμπολ» στην COSMOTE TV



    ΣΧΟΛΙΑ