array(0) {
}
        
    
Menu
-0.34%
Τζίρος: 118.20 εκατ.

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί η μετοχή κάνει ράλι και πού οφείλονται τα νέα υψηλά 25 ετών

Media

Το Mega ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Comments

Συνεχίζει στο MEGA ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίσει με έγκυρο, αξιόπιστο και ψύχραιμο τρόπο, να μας ενημερώνει για θέματα που άπτονται τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής μας υγείας.

1

Σε μία εποχή όπου οι ρυθμοί ζωής και το άγχος «δοκιμάζουν» το σώμα, την ψυχή και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις σε κάθε επίπεδο, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» εστιάζει στα προβλήματα και προτείνει λύσεις, με στόχο την επίτευξη ενός ισορροπημένου και ποιοτικού τρόπου διαβίωσης.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα υγείας. Ειδικοί καταθέτουν τις γνώσεις τους και δίνουν συμβουλές για τη διαχείριση και αντιμετώπιση όσων μας απασχολούν, ενώ μέσα από τις προσωπικές εξομολογήσεις των καλεσμένων, μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες του.

Η εκπομπή που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και μας έχει μυήσει στην ευζωΐα ως επιλογή και στάση ζωής, συνεχίζει δυναμικά στο MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Το κύκνειο άσμα του Κοκλώνη στο Open, ο Ιβάν πάει διαιτησία, το shortcut του Τζώνη και η τύχη της Ισαβέλλας

Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη στο Παρίσι

Σάνεν Ντόχερτι: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση και τα «αντίο» των συμπρωταγωνιστών της

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Σκάι: Τέλος ο Ζούλας από CEO – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο… Γιάννης Αλαφούζος
Η ΕΡΤ παρουσίασε το νέο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα – Ισχυρή δυναμική και ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια ραδιοφωνία
Ανατροπή με τις άδειες στα κανάλια, το Survivor… Διχασμού του Σκάι, ο πόλεμος Λιάγκα – Λάκη, η μεγάλη συμμαχία Mega, ANT1, Alpha και Star και το δείπνο του Κυριακού
Οι διαφημίσεις του Δημοσίου μόνο σε πιστοποιημένα μέσα
10 χρόνια Mononews – πάντα talk of the town