array(0) {
}
        
    
Menu
0.16%
Τζίρος: 286.55 εκατ.

Nτόναλντ Τραμπ: Έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Media

Το Mega ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Comments

Συνεχίζει στο MEGA ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίσει με έγκυρο, αξιόπιστο και ψύχραιμο τρόπο, να μας ενημερώνει για θέματα που άπτονται τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής μας υγείας.

1

Σε μία εποχή όπου οι ρυθμοί ζωής και το άγχος «δοκιμάζουν» το σώμα, την ψυχή και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις σε κάθε επίπεδο, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» εστιάζει στα προβλήματα και προτείνει λύσεις, με στόχο την επίτευξη ενός ισορροπημένου και ποιοτικού τρόπου διαβίωσης.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα υγείας. Ειδικοί καταθέτουν τις γνώσεις τους και δίνουν συμβουλές για τη διαχείριση και αντιμετώπιση όσων μας απασχολούν, ενώ μέσα από τις προσωπικές εξομολογήσεις των καλεσμένων, μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες του.

Η εκπομπή που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και μας έχει μυήσει στην ευζωΐα ως επιλογή και στάση ζωής, συνεχίζει δυναμικά στο MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Το κύκνειο άσμα του Κοκλώνη στο Open, ο Ιβάν πάει διαιτησία, το shortcut του Τζώνη και η τύχη της Ισαβέλλας

Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη στο Παρίσι

Σάνεν Ντόχερτι: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση και τα «αντίο» των συμπρωταγωνιστών της

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο power move του Κυριακού, ποιος ζητά γενικό διευθυντή ειδήσεων, ο Λιάγκας, ο Αρης και ο Παπαδάκης, η ρήξη του Αλαφούζου και τι είναι το κανάλι «EROTAS»
3.715.187 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Δεκέμβριο
Η μήνυση Παπαβασιλείου, τo Show Or Not To Show των εξεταστικών, το deal Ant1 – La Repubblica, οι γυναίκες του Κουσουλού και τα ταμεία της ΕΡΤ που «φουσκώνουν»
Δολιοφθορά σε κεραία 100 μέτρων της ΕΡΤ στη Σούδα – Τι ανακοινώθηκε
MEGA: Πρωταγωνιστής στην τηλεθέαση το 2025 – Ποια προγράμματα κατέκτησαν την πρωτιά
«Avatar: Fire and Ash»: Θα ξεπεράσει τις εισπράξεις του 1 δισ. δολαρίων
Ρεκόρ προβολών για το teaser του «The Devil Wears Prada 2» – Πάνω από 181 εκατ. views σε 24 ώρες
Ο διχασμός για το γκέι φιλί και η καταγγελία, οι φήμες για τα κανάλια που πωλούνται, το «όχι» του Σαββίδη, η επιτυχία του Κυριακού, το ντέρμπι στο ΑΠΕ και όσα έγιναν στη Γιορτή των Κορυφαίων
Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1: Συγκέντρωσε 3.330.000 ευρώ – Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών και το όραμα του Θοδωρή Κυριακού
Οδύσσεια: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν