• Media

    Το «La Casa de Papel» επιστρέφει και κανείς δεν περιμένει αυτή τη συνέχεια

    Οι μασκοφόροι ήρωες του La Casa de Papel


    H πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία επιστρέφει την ερχόμενη άνοιξη, με εξελίξεις που κανείς δεν περιμένει.

    Καθηλωτική υπόσχεται να είναι η συνέχεια της αγαπημένης ισπανικής σειράς του Netflix, «La Casa de Papel», που επιστρέφει αυτή την άνοιξη με νέα επεισόδια.

    Με ένα προωθητικό βίντεο μικρής διάρκειας, που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Inastagram, οι παραγωγοί γνωστοποίησαν ότι η συνέχεια της σειράς θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Απρίλιο του 2020, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί συγκεκριμένα για τις 3 Απριλίου.

    Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε παρουσιάζονται όλοι οι πρωταγωνιστές της «εγκληματικής» ομάδας που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, με την περιγραφή που ακούγεται να τονίζει ότι «ούτε ο Καθηγητής δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για τόσο χάος».

    Τι θα γίνει με την Ναϊρόμπι

    Έκπληξη και ταυτόχρονα μυστήριο αποτελεί η παρουσία, στο προωθητικό βίντεο, της Ναϊρόμπι, της μίας εκ των δύο γυναικών της συμμορίας. Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, η ηρωίδα είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, με την πληγή να βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά της. Το βίντεο που απεικονίζει την Ναϊρόμπι μαζί με τους άλλους πρωταγωνιστές έχει ξεσηκώσει τους φανατικούς της σειράς, ενώ εγείρει πολλά ερωτήματα για το τι θα απογίνει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

    Πολλοί, πάντως, πιστεύουν ότι η αγαπημένη ηρωίδα πεθαίνει στον νέο κύκλο και, ενδεχομένως, να παρουσιάζεται στην αφήγηση μέσω αναδρομών, όπως έγινε και στην περίπτωση του Berlin.

    Στο τρέιλερ πάντως οι παραγωγοί φροντίζουν να συνεχιστεί το μυστήριο με το μέλλον της Ναϊρόμπι στη σειρά, καθώς, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας εμφανίζονται στην αρχή του βίντεο, η Ναϊρόμπι εμφανίζεται τελευταία και αφού έχει παίξει ο τίτλος της σειράς.

    Δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε η παραγωγή για την επιστροφή της σειράς, με την 4η σεζόν:



    ΣΧΟΛΙΑ