Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό

Media

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει (video)

Comments

Το Κόκκινο Ποτάμι ξεκινά να κυλά, ξετυλίγοντας μια σειρά από γεγονότα που ανατρέπουν όσα μέχρι τότε έμοιαζαν δεδομένα…

Μία νέα δραματική σειρά εποχής, «Το Κόκκινο Ποτάμι», έρχεται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 21.00 στο Open.

Σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι» είναι μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται σε μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Πρόκειται για μία παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Οθωμανική Αυτοκρατορία, 1895. Ο γιατρός Μιχάλης Νικολαΐδης και η γυναίκα του Σοφία, αρραβωνιάζουν την κόρη τους Ιφιγένεια, 9 χρόνων, με τον Μίλτο 12 χρόνων, γιο του έμπορου Γιώργου Παυλίδη και της Ευγενίας.

Τις οικογένειες συνδέει φιλία, αλλά ο συγκεκριμένος αρραβώνας έχει άλλη σκοπιμότητα- να εξασφαλίσουν πως η κόρη της οικογένειας Νικολαϊδη δεν θα γίνει ποτέ σύζυγος μουσουλμάνου.

Οι αδιάκοπες επιθέσεις των φανατικών Τούρκων εναντίον των Χριστιανών, αναγκάζουν τις δύο οικογένειες, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους.

Έντεκα χρόνια μετά, οι δυο νέοι ξανασυναντιούνται στην Κωνσταντινούπολη τυχαία και ερωτεύονται κεραυνοβόλα, ερήμην της παλιάς οικογενειακής δέσμευσης.

Στη δεξίωση που ο Νικολαΐδης προσφέρει στους φίλους του Καρτάλ και Ασλάν, στελέχη του κινήματος των Νεότουρκων, ο Μίλτος ξανασυναντά τον παιδικό του φίλο Κερέμ, επίσης γοητευμένο με την Ιφιγένεια. Επίθεση φανατικών, αμαυρώνει τη γιορτή.

Ο Μίλτος αντεπιτίθεται ηρωϊκά, τροφοδοτώντας τον θαυμασμό της Ιφιγένειας. Με τον αδερφό του Θέμη, παίρνουν το πλοίο για την Αμισό. Η Ιφιγένεια τον αποχαιρετά λυπημένη και ερωτευμένη.

Ο Μίλτος της υπόσχεται πως θα επιστρέψει για να παντρευτούν.

κοκκινο ποταμι

κοκκινο ποταμι

κοκκινο ποταμι κοκκινο ποταμι

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μανούσος Μανουσάκης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης,, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Στέφανος Κυριακίδης, Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Δρόσος, Κώστας Ξυκομηνός, Θοδωρής Φραντζέσκος, Λάμπρος Κτεναβός,, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Δήμητρα Σιγάλα, Γιωργής Τσαμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Πέτρος Ξεκούκης κ.α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

ΣΕΝΑΡΙΟ: Νίκος Απειρανθίτης, Δώρα Μασκλαβάνου, Μανούσος Μανουσάκης

Φιλική συνεργασία στο ΣΕΝΑΡΙΟ: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Χρήστος Παπαδόπουλος

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΙΤΛΩΝ: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

ΜΟΝΤΑΖ: Μιχάλης Μινακούλης

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Μαρία Μαγγίρα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Κατερίνα Ζουράρη

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Έλλη Κριαρά

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ: Αλεξ Πρίφτης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ: Μανώλης Μανουσάκης

ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΦΕ SFX: Αντώνης Νικολάου

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μαρία Μανουσάκη, Γιώργος Παπαδάτος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μιχάλης Καραχάλιος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.

Το Κόκκινο Ποτάμι

Άνοιγμα στην αγάπη, άνοιγμα στη ζωή

Πρεμιέρα στο ΟPEN την Κυριακή 6 Οκτωβρίου & κάθε Κυριακή στις 21.00

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Deep Blue: To super yacht του μισού δισεκατομμυρίου στον Πόρο (video)
Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για 4η χρονιά
Μαρί Σαντάλ-Μαρία Ολυμπία: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες
Πέρεζ Χίλτον: Αυτοτραυματιζόταν με μαχαίρι live στο TikTok ο γνωστός blogger
Στον Σκορπιό το mega yacht Loon των 75 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό + βίντεο)
Μαρία Μενούνος: Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου με την κόρη της (video)
Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι