• Media

    «Το Καφέ της Χαράς»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς (pic)

    • NewsRoom
    191127114921_Το Καφέ της Χαράς

    Το καφέ της χαράς


    Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, το  «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» επιστρέφει στις οθόνες μας! 

    Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

    Η αγαπημένη σειρά  ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών.

    Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά.

    Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

    Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. 

    Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και  η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά.

    Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

    Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού!

    Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

    Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου!

    Από την επίσημη φωτογράφιση του καστ για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»

    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

    Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλοκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας, Μαριαλένα Ροζάκη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη, Νίκος Τσάκωνας

    οι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης

    και η Μαρία Κανελλοπούλου

    Στο ρόλο της «Στέλλας» η Ζέτα Δούκα

    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάκης Μιχαήλ

    ΣΕΝΑΡΙΟ:  Χάρης Ρώμας – Άννα Χατζησοφιά

    EXECUTIVE PRODUCER: Σταύρος Καπελούζος

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

    #ToKafeTisXaras



    ΣΧΟΛΙΑ