• Media

    Το Καφέ της Χαράς: Ξανά μαζί Χαρά – Πώποτας;

    • NewsRoom

    Το Καφέ της Χαράς


    Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει

    Περισσότερες πληροφορίες αναζητούν αγωνιωδώς οι τηλεθεατές για τη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς», μετά την πολύ δυναμική αρχή που έκανε στην πρεμιέρα της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου να αγγίζει έως και το 51% του τηλεοπτικού κοινού.

    Θέλοντας να βοηθήσει, ο ένας εκ των δημιουργών της σειράς και πρωταγωνιστής, Χάρης Ρώμας, δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φανατικών της σειράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό My TV. Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός Περίανδρος Πώποτας δίνει στοιχεία για όσα θα διαδραματιστούν στη συνέχεια της σειράς και αποκαλύπτει: Χαρά Χάσκα και Περίανδρος Πώποτας θα είναι ξανά μαζί;

    «Οι ήρωες έχουν το βάρος του χρόνου που έχει περάσει από πάνω τους και στον καθένα έχει λειτουργήσει με τον δικό του τρόπο. Σε κάποιους θετικά και σε άλλους αρνητικά. Αυτό έχει ενδιαφέρον για τον θεατή, για να δει πως εξελίχθηκαν», αναφέρει ενδεικτικά ο Χάρης Ρώμας. «Το κυριότερο που θέλουμε να επισημάνουμε με την Άννα είναι τα αρχέγονα και βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου, οι παθογένειες, που δεν αλλάζουν. Απλά μπορεί να είναι σε ύφεση ή σε έξαρση και να βγαίνουν άλλα πράγματα».

    Ερωτηθείς εάν οι ανθρώπινες αυτές παθογένειες είναι το στοιχείο του χαρακτήρα που θα δούμε να επικρατεί και στην ψυχοσύνθεση του Περίανδρου Πώποτα, ο Χάρης Ρώμας απάντησε «ειδικά στην περίπτωση του Περίανδρου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο έντονους και ιδιόρρυθμους ανθρώπους». Παράλληλα, ο δημιουργός της σειράς ξεκαθάρισε πως ο πρώην δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου δεν έχει ξεπεράσει την «πρωτευουσιάνα». «O Περίανδρος δεν έχει ξεπεράσει τη Χαρά και, μην ξεχνάς, είναι εμμονικός. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά που τον βασανίζουν. Ούτε τη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, ούτε με το παιδί του. Γύρω από αυτά περιστρέφεται», σημειώνει χαρακτηριστικά.

    Απαντώντας στο αν η επιστροφή της Χαράς στο χωριό θα «ξυπνήσει» το πάθος του πρώην δημάρχου για εκείνη, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι οι δύο ήρωες ακροβατούν ανάμεσα στον έρωτα και στο μίσος».

    Τέλος, σχολιάζοντας τον βασικό άξονα, γύρω από τον οποίο βασίστηκε η έναρξη της επιστροφής της σειράς, δηλαδή το κάψιμο του μαγαζιού της πρωτευουσιάνας και την υποψία ότι πίσω από τον εμπρησμό κρύβεται ο ίδιος ο Περίανδρος Πόπωτας, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Ένα από τα θέματα που θα διαπραγματευθούμε για πολλά επεισόδια είναι ο εμπρησμός του καφέ της Χαράς. Ούτε οι υπόλοιποι ηθοποιοί ξέρουν τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτό θα γίνει, Θεού θέλοντος, πολύ αργότερα».



    ΣΧΟΛΙΑ