Menu
1.26%
Τζίρος: 236.39 εκατ.

Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής

Media

Το Καφέ της Χαράς: Ξανά μαζί Χαρά – Πώποτας;

Το Καφέ της Χαράς
Comments

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει

Περισσότερες πληροφορίες αναζητούν αγωνιωδώς οι τηλεθεατές για τη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς», μετά την πολύ δυναμική αρχή που έκανε στην πρεμιέρα της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου να αγγίζει έως και το 51% του τηλεοπτικού κοινού.

Θέλοντας να βοηθήσει, ο ένας εκ των δημιουργών της σειράς και πρωταγωνιστής, Χάρης Ρώμας, δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φανατικών της σειράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό My TV. Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός Περίανδρος Πώποτας δίνει στοιχεία για όσα θα διαδραματιστούν στη συνέχεια της σειράς και αποκαλύπτει: Χαρά Χάσκα και Περίανδρος Πώποτας θα είναι ξανά μαζί;

«Οι ήρωες έχουν το βάρος του χρόνου που έχει περάσει από πάνω τους και στον καθένα έχει λειτουργήσει με τον δικό του τρόπο. Σε κάποιους θετικά και σε άλλους αρνητικά. Αυτό έχει ενδιαφέρον για τον θεατή, για να δει πως εξελίχθηκαν», αναφέρει ενδεικτικά ο Χάρης Ρώμας. «Το κυριότερο που θέλουμε να επισημάνουμε με την Άννα είναι τα αρχέγονα και βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου, οι παθογένειες, που δεν αλλάζουν. Απλά μπορεί να είναι σε ύφεση ή σε έξαρση και να βγαίνουν άλλα πράγματα».

Ερωτηθείς εάν οι ανθρώπινες αυτές παθογένειες είναι το στοιχείο του χαρακτήρα που θα δούμε να επικρατεί και στην ψυχοσύνθεση του Περίανδρου Πώποτα, ο Χάρης Ρώμας απάντησε «ειδικά στην περίπτωση του Περίανδρου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο έντονους και ιδιόρρυθμους ανθρώπους». Παράλληλα, ο δημιουργός της σειράς ξεκαθάρισε πως ο πρώην δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου δεν έχει ξεπεράσει την «πρωτευουσιάνα». «O Περίανδρος δεν έχει ξεπεράσει τη Χαρά και, μην ξεχνάς, είναι εμμονικός. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά που τον βασανίζουν. Ούτε τη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, ούτε με το παιδί του. Γύρω από αυτά περιστρέφεται», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στο αν η επιστροφή της Χαράς στο χωριό θα «ξυπνήσει» το πάθος του πρώην δημάρχου για εκείνη, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι οι δύο ήρωες ακροβατούν ανάμεσα στον έρωτα και στο μίσος».

Τέλος, σχολιάζοντας τον βασικό άξονα, γύρω από τον οποίο βασίστηκε η έναρξη της επιστροφής της σειράς, δηλαδή το κάψιμο του μαγαζιού της πρωτευουσιάνας και την υποψία ότι πίσω από τον εμπρησμό κρύβεται ο ίδιος ο Περίανδρος Πόπωτας, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Ένα από τα θέματα που θα διαπραγματευθούμε για πολλά επεισόδια είναι ο εμπρησμός του καφέ της Χαράς. Ούτε οι υπόλοιποι ηθοποιοί ξέρουν τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτό θα γίνει, Θεού θέλοντος, πολύ αργότερα».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ANT1
Τρία και τέσσερα πακέτα συνδρομών… για μία μπάλα! Πόσο κοστίζει να δεις ποδόσφαιρο
Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του καλοκαιριού τους με φόντο το… Αιγαίο
Συνελήφθη σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου μετά την καταγγελία της για ενδοοικογενειακή βία
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και Λιζ Χάρλεϊ έχασαν δικαστική μάχη και θα πληρώσουν 9,5 εκατ. λίρες στην Daily Mail
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επιστρέφουν στη Βρετανία μετά από έξι χρόνια Megxit
Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μίνα Καραμήτρου – Η ανακοίνωση του σταθμού
Μαντόνα: Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό πάρτι με άρωμα Ελλάδας για τα 68α γενέθλιά της στην Κέρκυρα (φωτογραφίες)
Μαντόνα: Κρυφό πάρτι στην Κέρκυρα για τα 68α γενέθλιά της
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης αποχαιρετά την ΕΡΤ – Η ανάρτησή του