• Media

    Θρίλερ με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά (video)

    μουτσινας_νικος

    Νίκος Μουτσινάς


    Τον Νίκο Μουτσινά διεκδικεί ο ΣΚΑΪ

    Περιζήτητος έχει γίνει ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο Open, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με την εκπομπή «Για την Παρέα». Το τηλεοπτικό κοινό «αγκάλιασε» την ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία «σάρωσε» σε νούμερα τηλεθέασης, παρά το χαμηλό γενικό ποσοστό του καναλιού.

    Αν και ο παρουσιαστής στην τελευταία εκπομπή έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, όλα δείχνουν πως μεν θα βγει στον αέρα ξανά από τη νέα σεζόν, από άλλη τηλεοπτική στέγη, δε.

    Ο ΣΚΑΪ διεκδίκησε σθεναρά τον Νίκο Μουτσινά και σύμφωνα με την «Φωλιά των Κου Κου», κέρδισε.

    Πρόκειται για μία πρόταση άκρως δελεαστική, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο.

    Το κανάλι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη σχεδιάζει να κατασκευάσει το σκηνικό για την εκπομπή του Μουτσινά ακριβώς δίπλα από το πλατό του Γιώργου Λιάγκα.

    Αν και ο ίδιος έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο ραντεβού με τη νέα διοίκηση του Open, το πρώτο δεν ήταν τόσο θετικό, ενώ στο δεύτερο έβαλαν κάποια πράγματα στο τραπέζι…

    Βέβαια, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρει πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη κλείσει με τον ΣΚΑΪ και το κανάλι, σεβόμενο τον τρόπο που θέλει να αποχωρήσει ο παρουσιαστής από το OPEN, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το κρατήσει κρυφό.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ