Μία σημαντική απώλεια είχε η Μελίνα Ασλανίδου στο 5ο live του «X Factor», το βράδυ της Πέμπτης, καθώς μία από τις διαγωνιζόμενες της ομάδας της δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.
Σε μια δύσκολη μονομαχία και έπειτα από την ψηφοφορία των τηλεθεατών, υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Λίλα Τριάντη και το συγκρότημα Άνω Κάτω.
Η Λίλα Τριάντη παρουσίασε μία άλλη εκδοχή της, ερμηνεύοντας το «Μίσησέ Με», συγκλονιστικό τραγούδι της Ευρυδίκης, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.
Από την άλλη, οι Άνω Κάτω κινήθηκαν σε ποντιακούς ρυθμούς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Οι δύο διαγωνιζόμενοι πήραν τις ίδιες ψήφους από την κριτική επιτροπή και έτσι την τελική απόφαση έλαβε το τηλεοπτικό κοινό, με βάση την ψηφοφορία.
Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε η Λίλα Τριάντη από την ομάδα της Ασλανίδου και αποχώρησε από το ανατρεπτικό «X Factor» του OPEN.
https://www.instagram.com/p/B43RHqLBz5m/
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Ζητά αλλαγή της νομοθεσίας για τις προσφορές
- Οι εκτιμήσεις από J.P. Morgan και HSBC για την Ελλάδα το 2026
- Συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ την καταψήφισαν
- Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία