• Media

    «The Crown»: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον τρίτο κύκλο (video)

    • NewsRoom
    το στεμμα


    Επιστρέφει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με τον τρίτο συγκλονιστικό κύκλο στο Netflix, το ιστορικό δράμα «The Crown»/«Το Στέμμα»

    Η σειρά του Netflix που έχει καθηλώσει χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο είναι μια βιογραφική ιστορία σχετική με την στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ και καλύπτει την ζωή της από τα νεανικά της χρόνια μέχρι την στέψη της.

    Η τρίτη σεζόν ξεκινά από την δεκαετία του ‘70, όπου η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας εμφανίζεται μεγαλύτερη ηλικιακά, με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο σε ηλικία περίπου 40 ετών, ενώ τα παιδιά τους, πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Μαργαρίτα μόλις έχουν ενηλικιωθεί.

    Tο Netflix μόλις έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο του «The Crown» με την λεζάντα:

    «Οι καιροί αλλάζουν, το καθήκον παραμένει».

    Κάθε αφίσα έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα της σειράς: την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Μαργαρίτα.
    Οι νέοι ηθοποιοί της δραματικής σειράς «The Crown»

    Οι συντελεστές της σειράς προτίμησαν ένα ολοκαίνουριο cast για τον τρίτο κύκλο, αντί να χρησιμοποιήσουν προσθετικά και μακιγιάζ προκειμένου να δείχνουν πιο ηλικιωμένοι οι ηθοποιοί από το αρχικό καστ.

    Ο σεναριογράφος της σειράς, Πίτερ Μόργκαν ανέφερε πάνω σε αυτό:

    «Δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον να υποδυθεί τον μεσήλικα. Κάποιος άλλος πρέπει να το κάνει. Τα συναισθήματα που έχουμε όταν είμαστε 50 χρονών είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε όταν είμαστε τριαντάρηδες».

    Στα προηγούμενα επεισόδια και συγκεκριμένα στον πρώτο κύκλο, η πλοκή πραγματεύεται τον γάμο της Ελισάβετ με τον Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου, το 1947 και την ματαίωση του αρραβώνα της αδερφής της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας, με τον σμήναρχο Πίτερ Τάουσεντ το 1955.

    Ο δεύτερος κύκλος καλύπτει την περίοδο από την κρίση του Σουέζ το 1956 μέχρι το 1963 και την γέννηση του πρίγκιπα Έντουαρντ το 1964.

    Στον νέο κύκλο του «The Crown» την βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδυθεί η Οσκαρική ηθοποιός Ολίβια Κόλμαν, που ήταν και η πρώτη επιλογή του Πίτερ Μόργκαν.

    «Ο υπεύθυνος του κάστινγκ είχε την ιδέα για την Ολίβια και το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως δεν χρειαζόταν να ψάξω άλλο. Ήταν η μοναδική επιλογή και ευτυχώς είπε το ναι».

    Τον πρίγκιπα Φίλιππο θα υποδυθεί ο Τομπάιας Μένζις, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του ως Έντμιουρ Τάλι στην σειρά «Game of Thrones».

    Οι φήμες έλεγαν πως ο Πολ Μπετάνι θα έπαιρνε τον ρόλο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να δεσμευτεί με το πρόγραμμα των γυρισμάτων.

    Στον τρίτο κύκλο, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον χωρισμό της πριγκίπισσας Μαργαρίτας από τον λόρδο Σνόουντον, και πιθανότατα να ρίξουν μια ματιά στις πολυάριθμες εξωσυζυγικές τους σχέσεις και ιδιαίτερα στην οκταετή σχέση της με τον 25χρονο Ρόντι Λουέλιν.

    Τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας έχει πάρει η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, με την Βανέσα Κίρμπι (υποδύθηκε την πριγκίπισσα στους δύο πρώτους κύκλους) να λέει στον σεναριογράφο: «Δεν μπορείς να βάλεις ένα επεισόδιο που η Μαργαρίτα και ο Τόνι θα έχουν έναν μεγάλο καβγά και θα του σπάει ένα πιάτο στο κεφάλι; Ζηλεύω τόσο πολύ την ηθοποιό που θα το κάνει αυτό».

    Την πρώτη της εμφάνιση στην σειρά θα κάνει και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς καθώς αρχίζει να βγαίνει με τον πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του ‘70.

    Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί είναι η Έμεραλντ Φενέλ. Στον τρίτο κύκλο, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον πρίγκιπα Κάρολο να φεύγει στο εξωτερικό με το βασιλικό Ναυτικό και επιστρέφοντας να ανακαλύπτει πως η Καμίλα παντρεύτηκε τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Είναι επίσης πιθανό, να δούμε και τον γάμο της πριγκίπισσας Άννας με τον Μαρκ Φίλιπς το 1973.

    Όσο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία θα υποδυθεί η Έμα Κόριν (μοιάζουν εκπληκτικά) και θα δείχνει την ζωή της σε ηλικία μεταξύ 18 και 22 ετών, οι θαυμαστές της σειράς θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή γιατί θα εμφανιστεί στον 4ο κύκλο της σειράς «The Crown», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.



    ΣΧΟΛΙΑ