• Media

    «The Crown»: Η απίστευτη ομοιότητα του Τζος Ο’Κόνορ με τον πρίγκιπα Κάρολο – Δείτε το trailer

    • NewsRoom


    Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown» («Το Στέμμα») από το Netflix.

    Η ταλαντούχα Ολίβια Κόλμαν είναι η (νέα μετά την Κλερ Φόι) βασίλισσα Ελισάβετ σε αυτή τη σεζόν και παρουσιάζεται εύθραυστη και ευάλωτη -όσο μπορεί μια βασίλισσα να είναι- να αμφισβητεί τον εαυτό της και τα αποτελέσματα στην επέτειο των 25 χρόνων της βασιλείας της.

    Ταυτόχρονα στην Αγγλία κυριαρχεί αναβρασμός και αμφισβήτηση προς τον θεσμό της μοναρχίας.

    Η σχέση της με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την οποία υποδύεται η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, παραμένει ελαφρά ανταγωνιστική και πάντα ιδιαίτερη, ενώ ο γιος της Κάρολος δέχεται συμβουλές να μη γυρίσει την πλάτη του στην πραγματική αγάπη και να προσέχει την οικογένειά του.

    Ο Τζος Ο’Κόνορ υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο στην ενήλικη, νεαρή ζωή του, και είναι βγαλμένος μέσα από φωτογραφικό άλμπουμ της εποχής. Το προφίλ, η μύτη, τα αυτιά, το κούρεμα, το βλέμμα, όλα ίδια, και θα το διαπιστώσεις παρατηρώντας τον στην πιο κάτω οικογενειακή φωτογραφία.

    Αριστερά ο Τζος Ο’Κόνορ και δεξιά ο πρίγκιπας Κάρολος

    Ο 29χρονος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στο The Telegraph Magazine. «Πάντα είχα στο μυαλό μου μία φιγούρα ολόιδια με εκείνον σαν καρικατούρα, σαν εθνικό αστείο, οπότε υπό αυτή την έννοια δεν με ενδιέφερε καθόλου» είπε σε συνέντευξή του για τη στιγμή που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο του Κάρολου, ωστόσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όχι απλά άλλαξε γνώμη αλλά πλέον δηλώνει και οπαδός της μοναρχίας. Ο ίδιος έχει παίξει ξανά μαζί με την Κόλμαν στη μεταφορά της νουβέλας του Βίκτορα Ουγκό, «Οι Άθλιοι» για το BBC.

    Περίληψη:

    «Από την παράνοια του ψυχρού πολέμου, μέσα από το τζετ σετ και την εποχή του διαστήματος – την γοητεία της δεκαετίας του 1960 και το παρατεταμένο χανγκόβερ της δεκαετίας του 1970 – η Ελισάβετ και οι γαλαζοαίματοι πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν νέο, πιο απελευθερωμένο αλλά και πιο ταραχώδη κόσμο. Οι καιροί αλλάζουν. Το καθήκον μένει».

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ