• Media

    Τέλος ο Δήμος Βερύκιος από το Happy Day – Τι συνέβη

    • NewsRoom
    βερυκιος

    Δήμος Βερύκιος


    Τι ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δήμο Βερύκιο

    Σε αλλαγές προχώρησε η διοίκηση του Alpha όσον αφορά στη ροή της πρωινής εκπομπής Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Καθημερινά ένα κομμάτι της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, τις οποίες σχολίαζε ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρο, μέσω ζωντανής σύνδεσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

    Ωστόσο, από σήμερα σταματάει η συγκεκριμένη ενότητα, καθώς λόγω της προεκλογικής περιόδου, όλες οι εκπομπές του σταθμού πλέον κινούνται γύρω από τις εκλογές. Αντίθετα, με απόφασή του ο Alpha επέλεξε το Happy Day να μην εστιάσει στα πολιτικά θέματα, αλλά σε άλλες ειδήσεις και σε πιο ανάλαφρα και χαρούμενα θέματα.

    «Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μια εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε λίγα λεπτά συνδεόμαστε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου.

    Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και ο σταθμός, η διοίκηση αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πολλές εκπομπές.

    Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και φυσικά να σας πω ότι η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο Happy Day. Για αυτές τις τρεις εβδομάδες πιο χαλαρά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ