array(0) {
}
        
    
Menu
1.44%
Τζίρος: 273.94 εκατ.

Wall Street: Οριακές απώλειες για τον S&P 500 μετά τις νέες απειλές Τραμπ για δασμούς στον χαλκό

Media

Τέλος ο Δήμος Βερύκιος από το Happy Day – Τι συνέβη

NewsRoom
Δήμος Βερύκιος
Comments

Τι ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δήμο Βερύκιο

Σε αλλαγές προχώρησε η διοίκηση του Alpha όσον αφορά στη ροή της πρωινής εκπομπής Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Καθημερινά ένα κομμάτι της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, τις οποίες σχολίαζε ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρο, μέσω ζωντανής σύνδεσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ωστόσο, από σήμερα σταματάει η συγκεκριμένη ενότητα, καθώς λόγω της προεκλογικής περιόδου, όλες οι εκπομπές του σταθμού πλέον κινούνται γύρω από τις εκλογές. Αντίθετα, με απόφασή του ο Alpha επέλεξε το Happy Day να μην εστιάσει στα πολιτικά θέματα, αλλά σε άλλες ειδήσεις και σε πιο ανάλαφρα και χαρούμενα θέματα.

«Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μια εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε λίγα λεπτά συνδεόμαστε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου.

Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και ο σταθμός, η διοίκηση αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πολλές εκπομπές.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και φυσικά να σας πω ότι η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο Happy Day. Για αυτές τις τρεις εβδομάδες πιο χαλαρά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Αλεξάνδρα Νίκα;
Κιμ Κίλιαν: Η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες
Μιράντα Πατέρα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της κόρης της, Αλεξάνδρας με τον Αργυρό
Dragons’ Den: Πάνω από €3 εκατ. οι επενδύσεις των Βαφειά, Γιοχάη, Χατζηστεφανή και των υπόλοιπων
Ποιος είναι ο Simon Delestre, ο Γάλλος «Μαέστρος» της ιππικής που έγραψε ιστορία στο Μονακό
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Ο πρώτος χορός των νεόνυμφων, το μενού και η τούρτα (video)
Αθηνά Ωνάση: Η «χρυσή κληρονόμος» εμφανίστηκε στη δημοσιότητα μετά από καιρό – Φωτογραφίες
Τριήμερο πάρτι για τα 50 χρόνια της Θέμιδας Ζουγανέλη
Δήμητρα Κούστα-Σοφία Καρβέλα: Τα «έσπασαν» στον David Guetta μέχρι το πρωί
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Σήμερα ο γάμος με κουμπάρα τη Μαριάννα Λάτση