Επίμονη αναζήτηση ελληνικής τηλεοπτικής στέγης από τον Ατζούν Ιλιτζαλί
Δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Acun Medya με τον ΣΚΑΪ, μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.
Πλέον, ο ίδιος αναζητά μία νέα συνεργασία με κάποιο άλλο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι.
Αν και το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιλιτζαλί έχει στραφεί στο Open, αλλά και το νέο κανάλι One.
Η επίμονη αναζήτηση οποιαδήποτε ελληνικής τηλεοπτικής στέγης για την εταιρεία παραγωγής του, φανερώνει την ανάγκη του να παραμείνει σε ελληνικό έδαφος.
Όλα αυτά την ώρα, που τουρκικά δημοσιεύματα μεταδίδουν ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, επισημαίνοντας ότι είναι βυθισμένος στα χρέη.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις και οι τελικές υπογραφές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Θέλει να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στη Μινεάπολη – Απειλεί να επικαλεστεί τον Νόμο περί Εξέγερσης
- Performance Shipping (Αλίκη Παληού και Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Παρέλαβε τρία νεότευκτα τάνκερ και ναυπηγεί άλλο ένα – mononewsTV
- ΗΠΑ: Τα επιδόματα ανεργίας έπεσαν κάτω από 200.000 σε αιτήσεις εβδομαδιαίως
- Βίντεο: Συγκλονίζει η 20χρονη κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια στο Μενίδι – Η ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο