Επίμονη αναζήτηση ελληνικής τηλεοπτικής στέγης από τον Ατζούν Ιλιτζαλί
Δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Acun Medya με τον ΣΚΑΪ, μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.
Πλέον, ο ίδιος αναζητά μία νέα συνεργασία με κάποιο άλλο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι.
Αν και το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιλιτζαλί έχει στραφεί στο Open, αλλά και το νέο κανάλι One.
Η επίμονη αναζήτηση οποιαδήποτε ελληνικής τηλεοπτικής στέγης για την εταιρεία παραγωγής του, φανερώνει την ανάγκη του να παραμείνει σε ελληνικό έδαφος.
Όλα αυτά την ώρα, που τουρκικά δημοσιεύματα μεταδίδουν ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, επισημαίνοντας ότι είναι βυθισμένος στα χρέη.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις και οι τελικές υπογραφές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σισμανόγλειο: Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που κατηγορείται για τη φωτιά
- Σταμάτης Τσαντάνης (Seanergy): Όραμα μου ήταν πάντα να γίνει το Χρηματιστήριο της Αθήνας ένα από τα οικονομικά κέντρα για την Ελληνική Ναυτιλία
- Cosmos Sport: Πάνω από 212 εκατ. ευρώ ο τζίρος και άλμα 55% στα κέρδη
- Εξιτήριο σήμερα για την Αφροδίτη Νέστορα μετά τη φονική εμπρηστική επίθεση – Σήμερα η απολογία του τρίτου κατηγορούμενου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.