Επίμονη αναζήτηση ελληνικής τηλεοπτικής στέγης από τον Ατζούν Ιλιτζαλί
Δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Acun Medya με τον ΣΚΑΪ, μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.
Πλέον, ο ίδιος αναζητά μία νέα συνεργασία με κάποιο άλλο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι.
Αν και το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιλιτζαλί έχει στραφεί στο Open, αλλά και το νέο κανάλι One.
Η επίμονη αναζήτηση οποιαδήποτε ελληνικής τηλεοπτικής στέγης για την εταιρεία παραγωγής του, φανερώνει την ανάγκη του να παραμείνει σε ελληνικό έδαφος.
Όλα αυτά την ώρα, που τουρκικά δημοσιεύματα μεταδίδουν ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, επισημαίνοντας ότι είναι βυθισμένος στα χρέη.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις και οι τελικές υπογραφές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Greece Retirement Guide: Ένας πρακτικός οδηγός για αλλοδαπούς συνταξιούχους
- Tράπεζες: Γιατί αποκτούν συμμετοχές σε ασφαλιστικές εταιρείες – Οι συμμαχίες μετά τις τελευταίες εξαγορές
- Με 11,7% «τρέχουν» οι αυξήσεις στους μισθούς των ευρωβουλευτών την τελευταία διετία
- Jumbo: WOOD και NBG Securities βλέπουν περιθώριο ανόδου – Οι διαφορετικές εκτιμήσεις για κέρδη και Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.