• Media

    Τελικός GNTM: Αυτές είναι οι βαθμολογίες των 3 φιναλίστ

    • NewsRoom
    GNTM

    Όλγα, Κωνσταντίνος και Κυβέλη


    Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 με μια κινηματογραφική δοκιμασία για τους τρεις φιναλίστ.

    Η Κυβέλη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος ρίχτηκαν στη μάχη για ακόμα μια φορά με στόχο να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία στις δύο πρώτες δοκιμασίες.

    Στην πρώτη φωτογράφιση, τα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα καφέ-μπαρ με γαλλική ατμόσφαιρα και vibes, όπου πόζαραν αλά Όντρεϊ Χέπμπορν και Τζορτζ Πέπαρντ στην κλασσική σκηνή από την ταινία Breakfast at Tiffany’s.

    Φωτογράφος τους δεν ήταν άλλος από τον κριτή τους, Δημήτρη Σκουλό με αποτέλεσμα το άγχος να είναι ακόμα μεγαλύτερο για τα τρία μοντέλα.

    Στο δεύτερο σετ φωτογράφισης, τα μοντέλα βρέθηκαν σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασσικό σπίτι, όπου το θέμα ήταν το «Ballroom». Βιέννη, λάμψη, ρομαντισμός και κομψότητα ήταν τα χαρακτηριστικά του σκηνικού, ενώ το βασικό ζητούμενο των λήψεων δεν ήταν άλλο από το φλερτ.

    Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

    Τους φιναλίστ, ωστόσο, περίμενε μια έκπληξη, καθώς στο σετ εμφανίστηκαν οι πρώην διαγωνιζόμενοι του φετινού κύκλου του GNTM, Αγάπη, Ντίνος και Στυλιανός.

    Τα τρία αυτά μοντέλα επέστρεψαν για να συμμετέχουν στο concept και να αποτελέσουν επιλογές, ως αντικείμενα του πόθου.

    Εκείνη που ενθουσιάστηκε, μόλις είδε τον Στυλιανό ήταν η Όλγα, η οποία συγκινήθηκε και έτρεξε να τον αγκαλιάσει. Ενθουσιώδης στο θέαμα του Ντίνου ήταν η Κυβέλη.

    Μετά το τέλος των δύο φωτογραφίσεων, τα μοντέλα οδηγήθηκαν στο πλατό, όπου απουσίαζε για ακόμα μια φορά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου λόγω θέματος υγείας. Βέβαια, έδωσε το «παρών» ψηφιακά μέσω βιντεοκλήσης.

    Τα δικά του προσωποποιημένα μηνύματα μετέφερε στους παίκτες ο Head Of Scouting του πρακτορείου μοντέλων Elite London, Joel Bough.

    Στο τέλος του πρώτου μέρους του τελικού, ανακοινώθηκαν οι πρώτες βαθμολογίες, με την Κυβέλη να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 74 βαθμούς.

    Ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Κωνσταντίνος με 70 βαθμούς και η Όλγα κατέληξε στην τρίτη θέση με 69.

    Βέβαια, υπολείπονται ακόμα δύο δοκιμασίες, αλλά και η βαθμολογία του τηλεοπτικού κοινού, η ψήφος των οποίων θα έχει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

    Το δεύτερο μέρος του τελικού έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, όταν και θα μάθουμε το πρόσωπο που θα κερδίσει τον τίτλο και τα έπαθλα.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θετικός στην Covid-19

    Αντώνης Κανάκης: Το μήνυμα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ