• Media

    Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα μετά την ανακοίνωση του Τανιμανίδη (video)

    • NewsRoom

    Κατερίνα Δαλάκα


    Για ένα τεράστιο έπαθλο έπαιξαν οι δύο ομάδες στο Survivor της Δευτέρας

    «Μαύροι» και «Άσπροι» ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με έπαθλο ένα ταξίδι στην Κούβα. Όλοι οι παίκτες ήθελαν να κερδίσουν τον αγώνα προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το μαγικό ταξίδι, ωστόσο μία μονάχα κατάφερε να επικρατήσει.

    Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους πάντες και είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα η Κατερίνα Δαλάκα.

    «Δεν γίνεται να μπει στη χώρα γιατί λήγει το διαβατήριο της σύντομα και η οδηγία από τη χώρα είναι πως δεν μπορεί να ταξιδέψει για εκεί», ανακοίνωσε ο Σάκης.

    Οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά και να την παρηγορήσουν, ενώ η παίκτρια σκούπιζε τα δάκρυα της.

    Η Κατερίνα τόνισε στον παρουσιαστή πως θα μπει και θα αγωνιστεί με το 1000% των δυνατοτήτων της προκειμένου να κερδίσει η ομάδα της και οι συμπαίκτες της να ταξιδέψουν στην Κούβα.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης τότε της είπε πως η παραγωγή θα της κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Κούβα κάποια άλλη χρονική στιγμή όπου θα είναι το διαβατήριο της σε ισχύ.

    Για την ιστορία, το ταξίδι στη Κούβα κέρδισε η Άσπρη ομάδα. Πλάνα από την Κούβα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ