• Media

    Survivor spoiler: Η ομάδα που χάνει και ο πρώτος υποψήφιος (video)


    Μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Πάνου Καλλίδη ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, οι δύο ομάδες συνεχίζουν απόψε στον Άγιο Δομίνικο για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας.

    Ένταση επικρατεί στην παραλία των Κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο να δέχεται τα πυρά της ομάδας του. Απόψε, σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο «Πρωινό», η Κόκκινη ομάδα είναι εκείνη που χάνει την πρώτη ασυλία.

    Στο Συμβούλιο αναμένεται και σήμερα να επικρατήσει ο κακός χαμός, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα επιλεχθεί από την ομάδα ο Τριαντάφυλλος.

    «Σήμερα θα χάσουν οι κόκκινοι. Ο υποψήφιος είναι πολύ εύκολος, μπορείτε να τον βρείτε; Ο Τριαντάφυλλος!», αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

    Όσον αφορά στην οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, τρία είναι τα σενάρια που επικρατούν, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε».

    Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο είναι να μεταφερθεί κάποιος παίκτης από την Κόκκινη στην Μπλε ομάδα. Το δεύτερο σενάριο είναι η επιστροφή ενός παλιού παίκτη στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που φαντάζει δύσκολο, ενώ το τρίτο σενάριο θέλει να μην πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αποχώρησης την τρέχουσα εβδομάδα.

    Το Πρωινό σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο:

    Το Spoiler από το Πρωινό:

    Δείτε το trailer:

    Αλλάζει ομάδα ο Τριαντάφυλλος;

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες: Ξεκινάει η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 15-18/3

    «Σιωπηλός Δρόμος»: Το πρώτο καθηλωτικό trailer της νέας σειράς κινηματογραφικών προδιαγραφών του MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ