• Media

    Survivor spoiler: Διπλή αποχώρηση απόψε (video)

    • NewsRoom
    SURVIVOR


    Ανατρεπτικό αναμένεται να είναι το αποψινό Survivor, καθώς ολοκληρώνεται η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, με έναν από τους υποψήφιους να επιστρέφει στην Ελλάδα.

    Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι εκτός από την αποχώρηση της ημέρας με την καθιερωμένη διαδικασία, θα έχουμε ακόμα μία οικειοθελή.

    Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι πέντε Διάσημοι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Αθηνά Ευμορφιάδη, Απόστολος Ρουβάς και Μυριέλλα Κουρεντή.

    Σύμφωνα με τα spoiler που έδωσε η εκπομπή του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο παίκτης που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος απόψε θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τον Άγιο Δομίνικο.

    Από την άλλη, θα έχουμε και μία αιφνιδιαστική αποχώρηση. Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία θα ζητήσει να αποχωρήσει, καθώς δεν αντέχει άλλο μακριά από το παιδί της.

    Πρόκειται για την τρίτη οικειοθελή αποχώρηση παίκτη για το φετινό Survivor, το οποίο είναι πιο δύσκολο και απαιτητικό από κάθε άλλη χρονιά.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Βαριά ήττα για τους Διάσημους – Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

    Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί να παίζω

    ΕΣΡ: Πρόστιμο €180.000 στον Alpha για το Bachelor



    ΣΧΟΛΙΑ