• Media

    Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

    Survivor

    Survivor


    Για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης θα διαγωνιστούν σήμερα οι 4 φιναλίστ του Survivor

    Στον δεύτερο αγώνα κατάταξης θα διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι 4 φιναλίστ, λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας κατάταξης διεξήχθη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Σάκη Κατσούλη να επικρατεί, κατακτώντας το προβάδισμα για τον ημιτελικό.

    Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος αυτής της διαδικασίας ένας από τους τέσσερις δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της 5ης Ιουλίου στο κλειστό του Γαλατσίου, μιας και θα αποχωρήσει νωρίτερα από τον Άγιο Δομίνικο.

    Οι άλλοι δύο παίκτες που τα κατάφεραν είναι οι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος.

    Στον δεύτερο αγώνα κατάταξης που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης (29/6), θα αγωνιστούν μόνο οι τρεις πρώτοι που τερμάτισαν στον πρώτο αγώνα. Άρα μένει εκτός ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα πάει στον αγώνα ως παρατηρητής.

    Απόψε οι παίκτες πάλι θα μπουν στο στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης. Στόχος είναι να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία που θα ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

    Ποιος λοιπόν θα κερδίσει απόψε και θα είναι το μεγάλο φαβορί του survivor;

    Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, μεγάλος νικητής του δεύτερου αγώνα κατάταξης είναι και πάλι ο Σάκης Κατσούλης. Οι πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ο Σάκης Κατσούλης θα αναμετρηθεί στο τελικό παιχνίδι με τον Ηλία Μπόγδανο, καταφέρνοντας τελικά να επικρατήσει για μία ακόμη φορά.

    Survivor
    Σάκης Κατσούλης

    Διαβάστε ακόμη:

    Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτό της συντρόφου του με φουσκωμένη κοιλίτσα

    Ένα πιάτο που «μυρίζει» παράδοση: Πολίτικα γεμιστά με ρύζι

    Μεγάλο ντέρμπι Αγγλία – Γερμανία σήμερα στο Wembley

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ