• Media

    Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Μία απρόβλεπτη αναμέτρηση

    Survivor

    Survivor


    Τρεις οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor.

    Ήττα για την ομάδα των Μπλε έφερε ο χθεσινός, πρώτος αγώνας ασυλίας στο Survivor. Μετά τον αγώνα ατομικής ασυλίας, που ανέδειξε νικητή τον Νίκο, η ομαδική ψηφοφορία των Μπλε «έδειξε» ως πρώτο υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι.

    Στο αποψινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε τον δεύτερο αγώνας ασυλίας, που θα ολοκληρώσει την ομάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

    Ο αγώνας για την διεκδίκηση της ασυλίας αναμένεται σκληρός ανάμεσα στις δύο ομάδας του Survivor και τα spoilers για τους υποψήφιους προς αποχώρηση έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

    Έτσι μετά την χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας και την υποψηφιότητα του Γιώργου Κόρομι, δύο από ότι φαίνεται θα είναι οι παίκτες που θα βρεθούν μαζί του στον τάκο. Όπως έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Twitter, αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Κόρομι θα είναι ο James Καφετζής κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς η μπλε ομάδα χάνει για δεύτερη φορά.

    Όπως όλα δείχνουν, ο James θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα προκύψει από την κάλπη, ενώ ο Νίκος Μπάτζης, που κατέκτησε την ατομική ασυλία, θα υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

    YFSF: Μία λαμπερή βραδιά με αέρα Eurovision – Η πρωτιά και οι επόμενες μεταμφιέσεις

    Η απόλυτη καλοκαιρινή σπιτική συνταγή: Μπριάµ µε κοτόπουλο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ