• Media

    Survivor: Ο ξέφρενος χορός της Δαλάκα και της Δήμητρας (video)


    Μοιράστηκαν οι νίκες και τα έπαθλα στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor

    Για μεγάλα έπαθλα αγωνίστηκαν οι δύο αντίπαλες ομάδες. Στο πρώτο αγώνισμα η Μαύρη ομάδα πέτυχε μία άνετη σχετικά νίκη με σκορ 10-5 και οι παίκτες απόλαυσαν μια βραδιά με φαγητό και διασκέδαση στο γνωστό πλέον νυχτερινό κέντρο του Αγίου Δομινίκου, Coco Bongo.

    Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση ξεχώρισαν, καθώς χόρεψαν με τη ψυχή τους!

    Στο δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο έπαθλο φαγητό σε βίλα, η Άσπρη ομάδα επικράτησε αυτή τη φορά με σκορ με 10-4.

    Βέβαια, δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες.

    Στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, ο Εμρέ ηττήθηκε από τον Οκάι και δύο συμπαίκτες του κατάφεραν να τον εκνευρίσουν, μιλώντας για την αντίπαλη ομάδα.

    Ο Εμρέ επιστρέφοντας στον πάγκο της μαύρης ομάδας, ανέφερε ότι ο Μπόρα τον κατέκρινε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μπόρα απάντησε με έντονο ύφος, λέγοντάς του ότι ψάχνει για δικαιολογίες. Τα πράγματα δεν ηρέμησαν καθόλου, καθώς ο Γιουσούφ είπε στον Εμρέ ότι δεν είναι συγκεντρωμένος, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να φωνάζουν.

    Στο αγώνισμα, Εμρέ και Μπορά ήρθαν αντιμέτωποι, με τον δεύτερο να κερδίζει και να προκαλεί με τον πανηγυρισμό του. Άρχισε να φωνάζει κοιτάζοντάς τον, με τον Εμρέ να ξεσπά σε μια βάση που υπήρχε στον χώρο του αγωνίσματος, έτοιμος να τον αρπάξει!

    Οι συμπαίκτες του Μπορά τον απομάκρυναν αμέσως, με τα μέλη της μαύρης ομάδας να κοιτούν άφωνα το σκηνικό.

    Πλέον, έχει μείνει μόνο μία αποχώρηση, η οποία θα έχει να κάνει με την τουρκική ομάδα.

    Από την ελληνική, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι στον τελικό, με τους Νίκο, Αφροδίτη και Δήμητρα να έχουν περάσει στα ημιτελικά.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ