Ασυλία και τελικός συμβόλων, τα δύο κρίσιμα αγωνίσματα στο Survivor της Κυριακής
Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, οι δύο ομάδες έπαιξαν τον προτελευταίο αγώνα ασυλίας, το βράδυ της Κυριακής.
Στον κρίσιμο αυτό αγώνα, η Άσπρη ομάδα επικράτησε, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές, με τους παίκτες της Μαύρης ομάδας να σημειώνουν μία πολύ κακή επίδοση. Σημειώνεται ότι οι χαμένοι πήραν μόνο 4 πόντους.
Στη συνέχεια, οι παίκτες έπαιξαν στον ημιτελικό των συμβόλων, με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο να υπερισχύουν.
Ωστόσο, στον τελικό των συμβόλων, η Δαλάκα επικράτησε με αποτέλεσμα να παίρνει το εισιτήριο για την Αθήνα.
https://www.instagram.com/p/BzEIVNairLP/
Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν σε έναν πολύ μικρό στίβο μάχης – μνήμης, με μόνο ένα εμπόδιο.
Η Κατερίνα, αν και έκανε αρκετά λάθη, κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survivor στην Αθήνα, για δεύτερη φορά.
Δείτε τα βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THE DOLLI Sunday Table: Η Aκρόπολη στο πιάτο μας με φρέσκα θαλασσινά, χρώματα κι αρώματα
- Η διακύβευση των εκλογών: Ποια οικονομική στρατηγική θα κυβερνήσει;
- Αποκάλυψη mononews: Αυτός είναι ο συμβιβασμός Κούστα – Γιαννικοπούλου – Το ποσό που εισέπραξε η πρώην και τα «τριαντάφυλλα» του Σαγκάλ
- Σε ρυθμούς Fed οι αγορές – Μπορεί ο Δεκέμβριος να ανατρέψει το βαρύ κλίμα στις αγορες;