Νέο επεισόδιο Survivor απόψε στις 21.00
Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα για τους παίκτες του Survivor, με την αποχώρηση του Παύλου και την παραμονή των James και Νίκου να προκαλούν νέα ένταση στην παραλία.
Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ένταση θα προκληθεί ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη.
«Εκεί που συζητούσαμε σήμερα για τον Τζέιμς και τον Νίκο, και έλεγαν τα παιδιά ότι κάθονται μόνοι τους, εγώ είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά», ανέφερε η Ελένη με την Καρολίνα να της απαντά ότι μάλλον έχει χαμηλή συνείδηση.
«Νομίζω προσβλήθηκε με αυτό που της είπα. Αυτό κατάλαβα από το ύφος που με το οποίο μου μιλούσε», ακούμε την Καρολίνα να λέει στο trailer του ΣΚΑΙ.
Οι δύο ομάδες, πάντως, θα ριχτούν στη μάχη για άλλη μια φορά, διεκδικώντας ένα πρωτότυπο και πολύ εντυπωσιακό έπαθλο. Όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός: «Θα μεταφερθείτε στο Πάρκο των Δελφινιών. Θα τα δείτε, θα τα ακουμπήσετε, θα τα νιώσετε, θα κολυμπήσετε μαζί τους».
Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα;
Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα χέρια της Αρχής για το Ξέπλυμα… «στοιχηματζής» επίτροπος σχολείων – Έπαιρνε χρήματα σχολείων και τα έκανε … ακίνητα και τυχερά παιχνίδια
- Η φοβερή ιστορία με τον Ανδρέα και τα Σκόπια, τι τρέχει με Λοβέρδο και ΝΔ, η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου, η σύγκρουση στο Ελληνοαμερικανικό και τι κάνει η ΕΥΠ
- Προβατίνα-Gate και το μεγάλο πρόστιμο
- Τι λένε τώρα οι πονηροί για Τράμπ και μετοχές, η νέα στρατηγική Ψάλτη, η αγωνία Τανισκίδη, το μυστικό ραντεβού στο ΜΜ, το παρασκήνιο με Ιβάν και Μυστακίδη, και ο Αίαντας Βαρδινογιάννης
