• Media

    Survivor: Η τελευταία αποχώρηση και οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό (video)

    survivor


    Τελευταία αποχώρηση στο Survivor, λίγο πριν τον ημιτελικό

    Σε ντέρμπι για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο αγώνας για την ασυλία μεταξύ της Μαύρης και της Άσπρης ομάδας στο Survivor.

    Παρά την πρώτη ήττα της, η Άσπρη ομάδα ισοφάρισε στον δεύτερο αγώνα με αποτέλεσμα η ασυλία να κριθεί σε ένα τρίτο αγώνισμα, αφού η Αφροδίτη πέτυχε το 10-8 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της.

    Ωστόσο, στη συνέχεια, η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο αγώνισμα.

    Έπειτα από σκληρή μάχη, η Κατερίνα και ο Εμρέ κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία για την ομάδα τους με αποτέλεσμα ο Μπορά να νευριάσει και να ξεσπάσει σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης!

    Ένας από τους τρεις Τούρκους της χαμένης Άσπρης ομάδας θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο.

    Μέσα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, εκείνος που αποχώρησε στο τέλος ήταν ο Μπορά.

    Έτσι στον ημιτελικό του Survivor: Ελλάδα-Τουρκία, από την μεριά των Τούρκων πέρασαν οι Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ.

    Απόψε, οι τέσσερις εναπομείναντες Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν στο πιο κρίσιμο αγώνισμα μέχρι στιγμής, καθώς κρίνεται η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του φετινού ριάλιτι επίβιωσης.

    Οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, θα κοντραριστούν για να φτάσουν ως το τέλος του παιχνιδιού.

    Στο τρέιλερ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Παρασκευής, βλέπουμε μερικές μάχες μεταξύ των κοριτσιών, με τον Νίκο να δηλώνει πως από τη στιγμή που έχει μείνει ως ο μόνος άνδρας στην τελική τετράδα, θέλει να τα δώσει όλα για τη νίκη.

    Από το αγώνισμα αυτό, θα προκύψει ο ένας από τους δύο φιναλίστ της ελληνικής ομάδας, για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος, όπως αποφασίστηκε από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, θα γίνει στην Αλικαρνασσό με κοινή συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

    Δείτε το trailer:

    Ο ημιτελικός αύριο στις 20:50, όπου ένας παίκτης θα προκριθεί στους 2 φιναλίστ 💥 #SkaitvGR

    Posted by Survivor Greece on Thursday, June 27, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ