Menu
0.53%
Τζίρος: 247.89 εκατ.

AMD: Έσοδα-ρεκόρ από τα κέντρα δεδομένων και ισχυρές προβλέψεις – Άλμα 7% για τη μετοχή

Media

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση και τα δάκρυα της Βαλαβάνη (video)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Comments

Την πρώτη αποχώρηση της σεζόν είχαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor All Star.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν για ακόμα μια φορά στον στίβο μάχης με έπαθλο αυτή τη φορά κάτι πολύτιμο, το φαγητό.

1

Αν και πάλεψαν, οι Μαχητές ήταν και πάλι οι χαμένοι. Οι απανωτές ήττες σε συνδυασμό με την πείνα και την κακή ψυχολογία ώθησαν τους παίκτες στα όριά τους, με τη Μαριαλένα και τη Στέλλα να «λυγίζουν» και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Από την πλευρά τους, οι Διάσημοι παρά τη θετική έκβαση του παιχνιδιού για τους ίδιους, είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ξεσπά σε κλάματα για τους αντιπάλους της, οι οποίοι θα παραμείνουν για έκτη συνεχή ημέρα χωρίς τροφή.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις λιγότερες ψήφους στον Περικλή με αποτέλεσμα να είναι εκείνος ο πρώτος που αποχωρεί από το Survivor All Star.

«Το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο στο μυαλό μου και χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο γιατί ξέρω πόσο πολύ το θέλει και το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Κώστα μου, χαίρομαι πάρα πολύ. Βεβαίως συγκινούμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και άλλος ένας κύκλος, μικρός αυτή τη φορά, κλείνει», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Σημειώνεται ότι οι Μαχητές βρίσκονται με μείον δύο παίκτες, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τα δάκρυα της Βαλαβάνη:

Έκτη μέρα με μηδέν φαγητό για τους Μαχητές:

Δείτε το Συμβούλιο του Νησιού:

Η αποχώρηση του Περικλή:

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε €8.000 στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Νιώθω θλίψη και οργή»
Γιατί η Πάρις Τζάκσον διεκδικεί 600 εκατ. δολάρια από την περιουσία του πατέρα της
Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια εμφάνιση μετά από χρόνια απουσίας από τις πίστες
Έξαλλοι στην ΕΡΤ με την εμφάνιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Newsroom” ως θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σε υποχρεωτική αργία αρχισυντάκτες και συντελεστές
Ξανά ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης (video)
Άννα Βίσση: Δε θα σταματήσω ποτέ να οραματίζομαι και να εξελίσσομαι – Το νέο μήνυμα για το ΟΑΚΑ
3.551.346 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το ετήσιο Halloween πάρτι στη Βουλιαγμένη (pics)
Κλειώ Μαζωνάκη: Δεν αντέχω ούτε να ακούω το όνομα του παιδιού μου (video)
Ελένη Φουρέιρα: Γιόρτασε το Halloween με το απόλυτο American Horror Story πάρτι