• Media

    Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιανός

    Γιώργος Λιανός


    Το πρωί της Τρίτης (3/1) αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor All Star.

    Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα πάντως με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού οι γυναίκες και οι άνδρες που θα συμπληρώσουν τις ομάδες είναι:

    Γυναίκες

    Κατερίνα Δαλάκα, Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    Άνδρες

    Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης («Survivor 2021»), Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης (νικητής «Survivor 2018»), Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας (νικητής «Survivor 2022»), Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος.

    Στο αεροδρόμιο φυσικά βρέθηκε και ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός ο οποίος ήταν ο μόνος που έκανε δηλώσεις.

    «Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι. Ξυπνούν όλοι με στρατηγική. Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Αντζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων. Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους», είπε ο Γιώργος Λιανός και όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δήλωσε: «Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει».

    «Θα ήθελα. Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν. Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα», ανέφερε όταν τον ρώτησαν για τον Τριαντάφυλλο.

    Όσον αφορά τι του είπε η σύντροφός του πριν φύγει, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες».

    Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μία σέλφι φωτογραφία του, μέσα από το αεροσκάφος.

    Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του ο παρουσιαστής έγραψε «Έτοιμοι για αναχώρηση. Έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη περιπέτεια, χωρίς σενάριο, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Στο Survivor All Star δεν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ο καθένας θέλει να φτάσει στο τέλος. Νιώθω τυχερός που θα το ζήσω από κοντά. Καλή σας διασκέδαση».

    Δείτε την ανάρτηση:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου

    3.161.773 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Δεκέμβριο

     



    ΣΧΟΛΙΑ