• Media

    Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε – «Νιώθω θιγμένη…» (video)

    Αποχώρησε η Ρία από το Survivor


    Αποχώρησε η Ρία από το Survivor

    Δύο συγκλονιστικούς αγώνες και μία αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο Survivor της Τρίτης, με την Άσπρη ομάδα να κερδίζει αυτή τη φορά και να απολαμβάνει ένα υπέροχο ταξίδι με καταμαράν, φαγητό και spa.

    Στο δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαύρη ομάδα με σκορ 10-8.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, πριν την αποχώρηση, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την κατάσταση της υγείας του Χικμέτ, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο παίκτης βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και θα γίνει γνωστό την επόμενη εβδομάδα αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι ή να γυρίσει σπίτι του.

    Οι δύο υποψήφιες, Ρία Κολοβού και Αφροδίτη Σκαφίδα με αγωνία περίμεναν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, με τον Σάκη να ανακοινώνει τελικά ότι η Ρία είναι εκείνη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές.

    Η παίκτρια βουρκωμένη, αλλά με το χαρακτηριστικό της μεγάλο χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της, αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και αφού τους χαιρέτησε έναν-έναν πήρε τη δάδα της και αποχώρησε, «χαρούμενη και γεμάτη» όπως ανέφερε.

    Από την μεριά της η Αφροδίτη είχε δηλώσει νωρίτερα πως:

    «Νιώθω θιγμένη, γιατί πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να είμαι σε αυτήν τη θέση…».

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ