• Media

    Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

    • NewsRoom


    Ντέρμπι ο αγώνας για την ασυλία στο Survivor

    Ένα συγκλονιστικό αγώνα για την ασυλία έπαιξαν «Άσπροι» και «Μαύροι» στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με την Αφροδίτη να δίνη την χαριστική βολή στην αντίπαλη ομάδα σημειώνοντας το 10-8 και εξασφαλίζοντας την παραμονή όλων των παικτών της ομάδας της για αυτή την εβδομάδα.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Μαύρη ομάδα ήταν στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει εκείνους που είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες ή θεωρούν ότι δεν προσφέρουν στην παραλία, αφού ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης υπενθύμισε στους παίκτες ότι αυτή είναι από τις τελευταίες ασυλίες, καθώς, το παιχνίδι φτάνει σιγά–σιγά στο τέλος του.

    Η Μαύρη ομάδα είχε να βρεθεί σε αυτή τη θέση από την ημέρα που αποχώρησε ο Ατακάν.

    Όπως υποστήριξε η Κατερίνα Δαλάκα, η ομάδα της πήρε τον κατήφορο, αφού μετακόμισαν στην ίδια παραλία με την αντίπαλη ομάδα. Σύμφωνα με την ίδια, το νέο περιβάλλον φαίνεται πως τους έχει επηρεάσει την ψυχολογία, καθώς είχαν συνηθίσει στην άλλη ομάδα. Μαζί της συμφώνησε και ο Σπύρος.

    Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο  Σπύρος και η Δήμητρα.

    Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης έφερε χαμόγελα στους παίκτες, καθώς ανακοίνωσε ότι οι νικητές του επόμενου αγωνίσματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο!

    Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ξαναζήσει αυτή τη στιγμή και πέρσι, καθώς η ομάδα της είχε κερδίσει τότε.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ