• Media

    Στον ΑΝΤ1 το EURO 2020

    • Νίκη Καξερή
    ant1_αντ1_ευρωπαικο


    Μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το EURO 2020

    Μία από τις εκπλήξεις που επεφύλασσε ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων για την τηλεοπτική μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

    Την ανακοίνωση έκανε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προγράμματος για τη σεζόν 2019-2020, το βράδυ της Τρίτης.

    Αν και σκόπευε να κάνει την αποκάλυψη στο τέλος, ο κ. Ποφάντης «έσκασε» την είδηση από την αρχή της παρουσίασης, εκφράζοντας την χαρά του ως φίλαθλος και ο ίδιος.

    Πρόκειται για την πρώτη φορά που η διοργάνωση μεταδίδεται εκτός ΕΡΤ, εξαιτίας της νέας «σφιχτής» πολιτικής που ακολουθεί πλέον το κρατικό κανάλι, μετά από απόφαση της κυβέρνησης. Με το χρηματικό ποσό που ζητούσε η διοργάνωση να αγγίζει τα 8.500.000 ευρώ, η ΕΡΤ εγκατέλειψε την προσπάθεια, αφού δεν μπορούσε να το διαθέσει.

    Το κανάλι του Αμαρουσίου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκλεισε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του 2020, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα -όπως όλα δείχνουν- θα βρεθεί εκτός διοργάνωσης.



    ΣΧΟΛΙΑ