Τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου υποδέχεται ο ΑΝΤ1 στην οικογένειά του.
Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.
Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.
Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
Διαβάστε επίσης:
Επίσημα στον ΑΝΤ1 η Φαίη Μαυραγάνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΧΑΕ: Στις 30 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος
- Κατς: Οι IDF έπληξαν «εκατοντάδες μέλη της Χεζμπολάχ» – «Θα έρθει και η σειρά του Ναΐμ Κασέμ»
- Premia: Στο 4,1% το επιτόκιο του ομολόγου των 150 εκατ. ευρώ – Σε ιδιώτες επενδυτές το 67% των ομολογιών
- Χρηματιστήριο: Σε προπολεμικά επίπεδα δείκτης και τράπεζες, πάρτι 13% στην Alpha με 29 εκατ. όγκο συναλλαγών, ιστορικά υψηλά για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΣΑΡ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.