Τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου υποδέχεται ο ΑΝΤ1 στην οικογένειά του.
Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.
Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.
Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
Διαβάστε επίσης:
Επίσημα στον ΑΝΤ1 η Φαίη Μαυραγάνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Protergia Dynamic One Home: καταναλώνεις έξυπνα και πληρώνεις λιγότερο
- Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κάθε περίπτωση θα αξιολογηθεί ξεχωριστά
- Αυτοί είναι οι πολιτικοί που ελέγχει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλα τα ονόματα
- ΑΧΙΑ-Alpha Finance: Τι αλλάζει για επενδυτές και ροές κεφαλαίων η αναβάθμιση του MSCI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.