• Media

    Στον αέρα το Big Brother; Αυτές είναι οι εταιρείες που αποσύρουν την χορηγία τους μετά τη χυδαία δήλωση παίκτη

    • NewsRoom


    Ντόμινο εξελίξεων έχει προκαλέσει η χυδαία δήλωση περί βιασμού από τον παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, με την μία εταιρεία μετά την άλλη να αποσύρει την χορηγία της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

    Την αρχή έκανε η εταιρεία Rigas Furniture, η οποία με ανακοίνωσή της στο Facebook καταδίκασε την αποτρόπαια δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη και χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε την απόφαση να αποσύρει την χορηγία της από το Big Brother.

    «Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στον βωμό της τηλεθέασης», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, της οποίας, μάλιστα, το management αποτελείται από γυναίκες κυρίως.

    Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς…

    Posted by Rigas Furniture on Sunday, September 6, 2020

    Ακολούθησαν οι εταιρείες Candia και Doctor Plant, οι οποίες με τις επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

    «Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν», αναφέρει η ανακοίνωση της Candia.

    Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας…

    Posted by Candia on Sunday, September 6, 2020

    «Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο, που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!

    Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!

    Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)

    Οπότε επίσης αποσύρονται!

    Τσόκας Μάκης

    Γαλάνης Δημήτρης», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας Doctor Plant.

    Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε…

    Posted by Doctor Plant on Sunday, September 6, 2020

    Ακόμα ένας χορηγός που αποσύρεται είναι η εταιρεία Nef Nef, η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

    «Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας».

    Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας.

    Posted by NEF NEF on Monday, September 7, 2020

    Με ανακοίνωσή της στο Facebook η εταιρεία Φυτώρια Αντεμισάρη Α.Ε. γνωστοποίησε την αποφάσή της να αποσύρει και εκείνη την χορηγία της στο Big Brother.

    Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη…

    Posted by ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ on Monday, September 7, 2020

    Αντιστοίχως, και η εταιρεία Camelot προχώρησε στην απόσυρση της χορηγίας της, καταδικάζοντας τα λεγόμενα του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

    «Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother, αποφάσισε την άμεση απόσυρση της χορηγίας της. Η Camelot σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, την γυναίκα και γενικότερα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

    Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother…

    Posted by Camelot on Monday, September 7, 2020

    Η Panda Sports, επίσης, απέσυρε την χορηγία της.

    Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη…

    Posted by Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas on Monday, September 7, 2020

    «Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας πρεσβεύουν».

    Εκτός Big Brother και η εταιρεία Lechuza.

    «Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας αποσύρει την χορηγία της με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν».

    Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η…

    Posted by Lechuza Ελλάδα on Sunday, September 6, 2020

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η εταιρεία Σκλαβενίτης έχει αποσύρει την χορηγία της από το Big Brother, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία.



    ΣΧΟΛΙΑ